Vilka fördelar finns det med en kosmetisk tatuering?

Ogillar du att sminka dig på morgonen? Har du helt enkelt inte tid att måla ögonbrynen och sätta på läppstift? Då finns det faktiskt en lösning. En kosmetisk tatuering.

Fördelarna med en kosmetisk tatueringFördelarna med en kosmetisk tatuering är många. Väldigt många. Den första och kanske största fördelen är att du sparar väldigt mycket tid på morgonen eftersom du inte behöver sminka dig. Då kan du kanske sova längre vilket är bra för din hälsa. Dessutom behöver du aldrig göra om sminkningen efter att du har badat eller liknande. Den är permanent! Men om jag tröttnar på tatuering då? Är jag fast med den för resten av livet? Nej, det är du självklart inte. Den kommer att försvinna av sig självt efter några år och då kan du själv välja om du vill förnya den eller inte. Låt oss nu kolla lite närmare på de olika kosmetiska tatueringarna som du kan få.

 

Kosmetisk tatuering ögonbryn:

kosmetisk tatuering ögonbrynSom man kanske hör på namnet så är det här en tatuering för dina ögonbryn. Man brukar säga at ögonen är ett fönster in i själen men vad är ett fönster utan en ram? I denna tatuering så fyller man i och förbättrar ögonbrynen så att de helt enkelt ser bättre ut. Om du väljer att tatuera dina ögonbryn kommer du få ett bra resultat som du kan vara nöjd med. Du kommer också att spara både tid och pengar eftersom du inte behöver sminka dem varje dag.

 

Kosmetisk tatuering eyeliner:

kosmetisk tatuering eyelinerFör att genomföra denna behandling använder man en speciell tatueringsmaskin som är specialgjord för ändamålet. En kosmetisk tatuering eyeliner kan appliceras på både den övre och undre delen av ögonlocket. Med denna kosmetiska tatuering slipper du ett steg i din morgonrutin eftersom du aldrig mer kommer behöva använda eyeliner. Detta sparar dig enorma mängder tid och pengar eftersom eyeliner inte är billigt.

 

Kosmetisk tatuering läppar:

kosmetisk tatuering läpparMed denna kosmetiska tatuering för dina läppar kan man ändra nyansen, fylla ut dem och göra dem mer symmetriska helt efter dina önskemål. Om du inte är jätteduktig på att använda läppstift så är denna behandling ett måste. Resultatet ser professionellt ut och du kommer inte behöva bekymra dig över läppstift igen på flera år. Det ger dig gott om tid att göra andra saker på morgonen som att laga en nyttigare frukost.

 

Titta på vad våra kunder säger

Fakta

 

Vilka andra fördelar finns det med kosmetisk tatuering?

Nu när du vet lite mer om dem olika metoderna och fördelarna med dem kanske du funderar mer seriöst på att skaffa en kosmetisk tatuering för dina läppar, ögonbryn eller för en eyeliner. Om inte så kommer här lite mera fördelar.

Du sparar din dyrbara tid varje dag

Hur mycket tid spenderar du med att sminka dig varje dag? 30 minuter? En timme? Om du tatuerar dina läppar, ögonbryn och en eyeliner kommer hela din dagliga sminkrutin gå på ungefär 10 minuter. Ha bara på lite puder, rouge, läppglans och mascara så är du redo att möta dagen! Du kanske inte är särskilt duktig på att sminka dig? Det första intrycket är extremt viktigt så om du går på en arbetsintervju med en dålig sminkning ökar antagligen chansen att du inte får jobbet. Med en kosmetisk tatuering kan du inte misslyckas med sminket eftersom det är en tatuering. Du kommer därför se bra ut i ansiktet vilket säkerligen ökar dina chanser till att få ditt drömjobb.

Men trots alla dessa fördelar kanske du ändå är orolig. Vad händer om det inte blir bra? Då blir jag fast med en dålig sminkning i flera år! Du behöver inte bekymra dig om det. Läs bara vad andra kunder har skrivit. Är de nöjda så blir du antagligen också nöjd. Idag så kommer många till salonger för att få en kosmetisk tatuering som döljer deras dåliga gamla. Det visar verkligen hur bra tekniken har blivit och hur mycket folk faktiskt litar på den. Om andra människor vågar och får ett bra resultat borde väl du också göra det? Det är värt det, du kommer spara både tid pengar.

Kosmetiska tatueringar har funnits i flera år och dem har bara blivit bättre med åren. Idag är dem så bra så att man inte ser skillnad på dem och vanligt smink om dem är gjorda på rätt sätt. Så glöm bort alla dina gamla fördomar om dem. De stämmer helt enkelt inte längre. Det gör inte särskilt ont eftersom du får bedövning. Resultatet blir bra eftersom tekniken har förbättrats väldigt mycket.

Priset är obetydligt

Det är inte heller dyrt. När du först ser vad de kostar kanske du tänker att det är dyrt jämfört med vanligt smink men då måste du också jämföra med hur mycket vanligt smink du använder. I själva verket kommer du att spara enorma summor pengar. En kosmetisk tatuering brukar vara i 24 månader. Räkna ut priset på allt det smink du skulle ha använt under dem månaderna så vet du hur mycket pengar du sparar på en kosmetisk tatuering. Det är antagligen väldigt mycket.

Tusentals nöjda kunder garanterar resultaten av våra behandlingar

Det här kan inte vara en tillfällighet

Siffror

Kunder
BEHANDLIGAR
TJÄNSTER

Ta tillfället och passa på att boka Kosmetisk tatuering til kampanjpriset, med up till  40% RABATT

Klicka på knappen och hitta en ledig tid som passar dig och spara tid