Skip to content

072 126 23 24   info@bellaline.se

Hannebergsgatan 22, Solna

Fettreducering och Cellulitreducering

Det finns både ansamlingar av fett samt celluliter som är nästintill omöjliga att bli av med – trots ihärdiga och långsiktiga ansträngningar med en hälsosam livsstil. För individer som upplever besvär finns ett flertal alternativ för att övervinna dessa hinder. Vad sägs om en minimalt invasiv behandling, med maximalt tillfredsställande resultat? Bella Line erbjuder dig ett tryggt och effektivt sätt att nå de resultat som du förtjänar. Nyfiken på att veta mera om fettreducering och cellulitreducering? Då har du kommit till rätt ställe.

Vad är fett och hur blir jag av med det?

FettreduceringEfterfrågan på borttagning, förflyttning, och manipulering av fett är idag större än någonsin. Orsaken till varför hittas inte endast i ytliga faktorer, faktum är att en överdriven andel fett i kroppen också associeras med ökad risk för ett flertal allvarliga sjukdomar såsom hjärt- och kärlsjukdomar, och diabetes.

Men vad är fett egentligen? Den formella termen för fettceller är i själva verket adipocyter, eller lipocyter. Det finns två typer av adipocyter i människokroppen – vita fettceller, vars funktion är att lagra energi – och bruna fettceller, som också är kapabla att lagra energi, men vars primära funktion är att generera värme. Fettcellerna bildar tillsammans med bland annat nerver och fibroblaster fettvävnad.

En person med synligt stora fettansamlingar har både fler och större fettceller än en normalviktig person. Fettcellerna ökar och växer som konsekvens av ohälsosamma levnadsvanor och är ibland också beroende av genetiska faktorer eller sjukdomar. Tyvärr är det inte möjligt att genom viktminskning eliminera fettceller, men man kan dock effektivt minska deras storlek.

Män och kvinnor bär generellt sett fett på olika ställen av kroppen; mäns fett koncentreras oftast till de övre och mellersta delarna, medan det är vanligare bland kvinnor att fettet lagras längre ner. Det är däremot möjligt för både kvinnor och män som besväras av envisa lokala fettansamlingar, att genom ett flertal former av behandlingar märkbart förminska samt skulptera dessa problemområden. För individer som lever ett allmänt taget hälsosamt liv krävs inga invasiva, kirurgiska ingrepp såsom fettsugning för att bli av med överflödiga fettdepåer – utan det finns bättre metoder än så.

Bella Line erbjuder flera fettreduceringsbehandlingar som tryggt men effektivt hjälper klienter att bli av med oönskat fett. Du kanske hört talas om metoder som Fettfrysning, Cavitation, eller Lipolaser? Bella Lines experter kan hjälpa dig hitta rätt form av behandling för just dina besvär. Genom en utförlig konsultation kan en individuell behandlingsplan som är optimal med hänsyn till din specifika utgångspunkt samt målbild skapas. Läs vidare om våra olika fettreducerande behandlingar nedan – eller kontakta oss direkt för att diskutera olika möjligheter för just dig.

  

Vad är celluliter och hur blir jag av med dem?

CellulitreduceringCelluliter är ett hudtillstånd som kan uppkomma i människans fettvävnad och kännetecknas av ett vadderat och nodulärt utseenden på huden. Tillståndet orsakas av att fett pressas upp mot bindväven som omger fettcellerna, vilket då orsakar en utbuktning och gropig effekt på huden. Det är speciellt vanligt att ha celluliter i områden som lår och rumpa.

Uppkomsten av celluliter sägs bero på allt från dålig blodcirkulation, ohälsosamma levnadsvanor, genetiska faktorer, till hormonella rubbningar – eller en kombination av dessa. För att närmare specificera är det ofta följande faktorer som är de avgörande i celluliternas uppkomst:

  1. Kön – det är främst kvinnor som påverkas av celluliter.
  2. Etnicitet – asiatiska kvinnor är mindre benägna att drabbas av celluliter än europeiska kvinnor.
  3. Diet – ett högt kolhydratinnehåll orsakar hyperinsulinemi och främjar lipogenes, vilket kan leda till en ökning i kroppsfett och förstärka celluliternas utseende.
  4. Stillasittande livsstil – långa perioder av sittande eller stående hämmar blodflödet och leder till brist på mikrocirkulation i de utsatta områdena, vilket innebär en ökad risk för celluliter.
  5. Graviditet – hormoner och ökad retention av vatten leder till främjande av fettsyrasyntes eller lipogenes, vilket resulterar i förhöjd risk för celluliter.

Celluliter delas in i tre olika klasser baserat på svårighetsgrad:

Grad 1 – Slät hud utan tecken på försvagning varken när personen ligger ner eller står upp. När huden kläms ihop blir däremot en gropig så kallad ”madrasskonfiguration” synlig.

Grad 2 – Huden visar synliga tecken på försvagning och celluliter i form av tydliga fördjupningar när personen står upp, men dessa försvinner när klienten ligger ner.

Grad 3 – Huden visar synliga tecken på försvagning och celluliter i form av tydliga fördjupningar, både när personen står upp och ligger ner.

För personer som upplever celluliter som besvärande, finns det ofta möjlighet att genomgå behandlingar som har en utjämnande effekt samt förminskar svullnaden i problemområdet. Man bör komma ihåg att hudens löshet samt den underliggande hudstrukturen också spelar roll i synligheten av celluliter. En behandling som boostar hudens kollagenproduktion kan därför innebära drastiska förbättringar i hudens utseende.

Bella Line erbjuder flera behandlingsmetoder som kan hjälpa klienter reducera synligheten av celluliter, varav några är Lipolaser, Cavitation, och Radiofrekvens (RF). För att hitta rätt form av behandling bör en detaljerad konsultation äga rum. På så sätt kan en individuell behandlingsplan som är optimal med hänsyn till klientens utgångspunkt samt målbild fastställas. Läs vidare om våra olika cellulitreduceringsbehandlingar eller kontakta oss direkt för att diskutera dina möjligheter.

Tusentals nöjda kunder garanterar resultaten av våra behandlingar

Det här kan inte vara en tillfällighet

Siffror

Kunder
BEHANDLIGAR
TJÄNSTER

Fett- och Cellulitreducering

Ta till vara på tillfället och boka Fett- och Cellulitreducering behandling

Fett- och celluliter behandling med Bella Line Cavitation-Ultraljud

Besväras du av lokala fettansamlingar på din kropp som du drömmer om att bli av med? På Bella Line erbjuder vi ett urval av beprövade fett- och cellulitreduceringsmetoder och är fast beslutna att hjälpa alla våra klienter att hitta den rätta behandlingsmetoden för just dem. Cavitation genom ultraljud (ultraljudslipolys) är en optimal behandlingsmetod för dig som vill tackla både fett och celluliter samtidigt.

Cavitation är en kraftfull men icke-invasiv teknik för fettreducering som utnyttjar ljudvågor av låg frekvens. Bella Line kan genom behandlingen erbjuda dig som har större resistenta fettdepåer som vägrar ge med sig – trots dina ansträngningar med hälsosam kosthållning och träning – en väg framåt.

Under den smärtfria behandlingen använder tränade specialister på Bella Line sig av en avancerad ultraljudsstav som avger ljudvågor av en specificerad frekvens, vilka når ner under de ytliga lagren av din hud. Vågorna skapar små kaviteter mellan fettcellerna som expanderar och bygger upp ett tryck, vilket värmer upp och vibrerar cellerna tills de avger sitt fettinnehåll. Det disintegrerade fettet bryts därefter ner till energi som naturligt drivs ut genom din kropps lymfsystem.

Fettreducering genom Cavitation kan upplevas ha en skulpterande effekt redan efter första behandlingen, maximalt resultat uppnås dock efter 8–12 behandlingar. Vi på Bella Line hjälper dig sätta upp en personlig behandlingsplan som passar just dig och din målbild. För bästa möjliga resultat rekommenderas du även upprätthålla hälsosamma levnadsvanor, framförallt gällande kosthållning.

Har du frågor gällande fett- och cellulitreducering? Rådgör med våra specialister och boka en konsultation för Cavitation-Ultraljud med Bella Line direkt genom länken.

Fettreducering med Bella Line Fettfrysning

Medan träning och en hälsosam diet har en positiv inverkan på kroppen som helhet så är det tyvärr nästintill omöjligt att spot-reducera fett genom dessa metoder. Vi på Bella Line kan hjälpa dig bli av med specifika oönskade fettdepåer utan omfattande kirurgiska ingrepp, genom trygga och effektiva fettreduceringsbehandlingar såsom Fettfrysning.

Fettfrysning-behandlingen är designad för att reducera ovälkomna fettansamlingar på din kropp och ge dig ett naturligt skulpterande resultat. Fettfrysning skiljer sig från andra icke-invasiva metoder då fettfrysning innebär att fettcellerna förstörs permanent – resultaten är således varaktiga.

Fettreduceringen uppnås genom avancerad cryolipolysis teknologi som innebär kontrollerad nedkylning av fettcellerna i det önskade behandlingsområdet. Fettfrysningen attackerar effektivt dina fettceller utan skadlig inverkan på övrig vävnad. De döda fettcellerna skjutsas sedan på naturlig väg ut genom din kropps lymfsystem – rätt fantastiskt, eller hur?

Fettfrysning är ett populärt alternativ till kirurgiska fettreduceringsmetoder eftersom du undviker riskerna som associeras med invasiva ingrepp samt slipper genomgå en påfrestande återhämtningsperiod. Med andra ord – du kan alltså återgå till ditt normala liv direkt efter behandlingen.

Fettfrysning kräver endast en behandlingsomgång och är i hög grad en framgångsrik metod för fettreducering, speciellt för klienter som väljer en övergripande hälsosam livsstil. Du kan uppleva synliga förändringar så tidigt som 2 veckor efter utförd behandling, medan det kan ta upp till 4 månader tills fettreduceringens fulla effekt är uppnådd.

Känner du att det dags att säga farväl till envisa fettdepåer för gott?

Konsultera våra experter och boka din fettreducerande Bella Line Fettfrysning Behandling nu direkt genom att klicka på länken.

Titta på vad våra kunder säger

Fakta

Fett-och celluliter behandling med Bella Line Lipolaser

Kämpar du med en hälsosam livsstil, men upplever att din kropp inte visar resultat av dina ansträngningar? Det är inte ovanligt att vissa problemområden inte ger gehör på våra uppoffringar när det gäller träning och diet. Vi på Bella Line förstår dig och kan hjälpa dig uppnå det resultat som du förtjänar genom effektiva och icke-invasiva former av fett- och cellulitreducering – såsom vår populära Lipolaser behandling.

 Befinner du dig i en oövervinnerlig kamp mot fett och celluliter? Vår okomplicerade Lipolaser behandling erbjuder en effektiv metod för att synligt reducera fettreserver samt återuppliva huden med spänst och lyster.

Våra utbildade specialister låter Lipolasern penetrerar din hud och hetta upp fettcellerna som förvätskas och sedan skjutsas ut på naturlig väg genom kroppens lymfsystem. Utöver fettreducering har Lipolasern även en stimulerande effekt på hudens kollagenproduktion, vilket med tiden kommer resultera i mindre synliga celluliter samt att din hud upplevs som fastare och mer elastisk.

Lipolaser ska liksom andra fettreduceringsbehandlingar inte ses som en metod för viktnedgång, utan en behandling som kan hjälpa dig bli av med specifika envisa depåer av fett och konturera din kropp.

Lipolaser som fettreduceringsmetod ger bäst långsiktiga effekt då klienten väljer att upprätthålla av en hälsosam livsstil både under och efter avslutad behandling. Individuella behandlingsplaner brukar generellt innehålla allt mellan 4–10 behandlingar och varierar beroende på klientens fettvävnad och önskat resultat. Bella Lines specialister kan hjälpa dig med en personlig behandlingsplan som baserads på din önskade målbild.

Konsultera våra specialister och boka din fettreducerande Lipolaser Behandling med Bella Line direkt på vår hemsida.

Celluliter behandling med Bella Line Radiofrekvens (RF)

Visste du att majoriteten av kvinnor har celluliter? För dem som upplever celluliter som besvärande finns ett överväldigande antal behandlingsmetoder att välja mellan. På Bella Line har vi förståelse för att våra kroppar genomgår omfattande förändringar under olika stadier av livet och är fast beslutna att hjälpa alla våra klienter hitta rätt metod av cellulitreducering för just dem. Radiofrekvens (RF) är en frekvent rekommenderad form av cellulitreducering, som hjälpt många kvinnor uppnå uppskattade resultat.

 Radiofrekvens är en effektiv, icke-invasiv form av cellulitreducering som utnyttjar elektriska impulser för att uppnå en fastare och jämnare hud. Behandlingen är speciellt populär bland kvinnor som genomgått graviditet, allmän viktnedgång, eller en fettreducerande behandling, och nu vill uppnå en åtstramad, ungdomligare hudstruktur.

 Radiofrekvens fungerar genom att selektivt leverera energi i form av värme till de mellersta och undre hudlagren, vilket stimulerar ny kollagenproduktion samt resulterar i en tömning av fettcellerna. Radiofrekvens är en populär metod eftersom den kan penetrera djupare hudlager utan att orsaka några som helst skador på ytskiktet. Behandlingen kan användas på ett stort antal områden av kroppen och resulterar i synligt reducerade celluliter samt en hud som är mjukare, spänstigare, och mer elastisk än tidigare.

Synliga resultat kan upplevas redan efter en behandling men för att optimera resultaten kan   flera behandlingar rekommenderas. Konsultera Bella Lines experter för att få reda på just din optimala behandlingsplan för cellulitreducering.

Ställ dina frågor till våra specialister och boka en cellulitreducerande Radiofrekvens Behandling med Bella Line nu direkt på vår hemsida.

Ta tillfället att boka Fett- och Cellulitreducering behandling

Klicka på knappen och hitta en ledig tid som passar dig och spara tid