Skip to content

072 126 23 24   info@bellaline.se

Hannebergsgatan 22, Solna

Bella Line BB Glow behandling

 

Önskar du efter en permanent lösning till att slippa sminket varje morgon och den klibbiga känslan som sminket ger på kvällen efter en lång dag?

 

 

BB glow physiolab

Om du är trött på att ta av ditt smink varje kväll och se att du har fått nya finnar under dagen eller på de olika pigmentfläckarna i din hy.

Då har jag lösningen för dig, med en BB Glow behandling försvinner alla dina problem. Sminket blir lättare att applicera med en jämna och släta huden samtidigt som antalet finnar från sminket minskar. Du kan även lätt köra på en naturlig och vacker look efter din behandling och stolt visa upp din rena och glansiga nya hud. BB Glow behandlingar är både långvariga samtidigt som de ger många fördelar till din hud utöver utseendet.

Med en BB Glow behandling får din hud den näring och fuktighet som behövs, lyfter din hud och föryngrar den, minskar porer och minskar även rynkor i huden.

Så boka dina behandling nu på Bella Line i Stockholm.

Tusentals nöjda kunder garanterar resultaten av våra behandlingar

Det här kan inte vara en tillfällighet

Siffror

Kunder
BEHANDLIGAR
TJÄNSTER

BB glow behandling

Ta till vara på tillfället och boka BB glow behandling till kampanjpris på 972kr (ordinarie pris 1800 kr).

 

Men vad exakt är en BB Glow behandling och vad gör den så perfekt för just dig?

 

 
Vad är en BB Glow Behandling?

En Bella Line BB Glow Behandling är en form av microneedling behandling, kan även kallas för fraktionell mesoterapi. Under en BB Glow behandling levererar man BB-serum via en Microneedling pen och sterila Nano-nålar. Många väljer att gå igenom med den här behandlingen för att minska rynkor, pigmentfläckar eller bara få en bättre hy.

Hur går en BB Glow Behandling till?

Det första steget under en Bella Line BB Glow behandling är att rengöra ansiktet för att minska risken för infektion efter behandlingen. Efter det steget appliceras ofta en bedövande kräm för att göra det enklare för patienten under behandling. Beroende på nålens storlek kan man dock välja bort krämen. När man har gått igenom de första stegen är det dags att applicera MESO ampoule på hela ansiktet. Efter den appliceringen är det dags att påbörja den fulla behandlingen genom att försiktigt röra microneedling pennan mot huden. Sedan applicerar man MESO foundation på huden och gör detsamma med micro pennan en gång till. Därefter kyls patientens ansikte ner med hjälp av en mask och en repair cream appliceras efteråt på huden.

Vad bör jag tänka på?

Om du har känslig hud, lider av keloid sjukdom eller en kronisk sjukdom bör du inte genomgå behandlingen. Din hud kommer förmodligen sticka lite och vara svullet efter operationen vilket är normalt. Efter ca 3-4 dagar kommer svullnaden och rodnaden av huden minska och applicera ofta repair cream på huden. Det är även viktigt att undvika alkohol under läktiden samt att dricka mycket vatten.

Vem passar en BB Glow Behandling för?

ansiktsbehandligar

Jo, en Bella Line BB Glow Behandling passar perfekt för dig som vill reducera pigmentering och fräknar eller dig som minska porer och få bor olja för fet hud. En BB Glow Behandling är även bra för att reducera acne och ärr samt åldersfläckar och rynkor. BB Glow Behandlingar fungerar för alla åldrar och hudtyper så om du vill utföra en behandling, tveka inte beroende på ålder eller hud typ.

Funderar du nu på att genomgå en BB Glow Behandling kan du gå och boka direkt hos oss för den bästa service och det vackraste resultatet.

Titta på vad våra kunder säger

Fakta

Ta tillfället att boka BB glow behandlingar til kampanjpriset, med up till  40% RABATT

Klicka på knappen och hitta en ledig tid som passar dig och spara tid