Skip to content

072 126 23 24   info@bellaline.se

Hannebergsgatan 22, Solna

Bella Line Kemisk peeling

Vi alla har känt den bedrövade känslan av att vakna och titta oss i spegeln bara för att se att det tredje acneutbrott har kommit denna månaden.

Hur kan vi får bort det? Vad kan vi göra?

Jag har den bästa lösningen för er, Bella Line kemisk peeling. Om du har längtat efter en ren och långvarig vacker hy med hjälp av endast några milda kemiska peeling produkter så kan du enkelt få det här. Eller om du är äldre och vill förbättra din åldrande hy och minska rynkorna så kan du enkelt göra det med hjälp av en starkare kemisk peeling.

Den det är inte det enda kemisk peeling kan göra för ens hud, det kan även behandla pigmentering och oljig hud. Visst låter det som en perfekt behandling att endast utföra några gånger om året!

Så boka här och nu en tid för din Bella Line kemisk peeling i Stockholm!

Tusentals nöjda kunder garanterar resultaten av våra behandlingar

Det här kan inte vara en tillfällighet

Siffror

Kunder
BEHANDLIGAR
TJÄNSTER

Kemisk peeling

Ta till vara på tillfället och bokaKemisk peeling till kampanjpris på 450 kr (ordinarie pris 700 kr).

Vad är dock en kemisk peeling och hur går det till?

kemisk peeling behandlingVad är en kemisk peeling?

En kemisk peeling är ett samlingsnamn på flertal olika behandlingsformer som utförs med hjälp av olika sorters syror. Några exempel på syror är TCA och AHA som ger huden en liten lyft. Med kemisk peeling avlägsnar man alltså det yttersta hudlagret och stimulerar i sin tur det nya hudlagret. Målet med en kemisk peeling är alltså att förbättra och föryngra den nya huden.

Den här formen av behandling kan utföras på ansiktet, nacken, brösten, hals och händerna.

 

Hur går en kemisk peeling till?

Beroende på den peeling form man genomför varierar det med hur behandlingen utförs.

Till exempel vid en AHA behandling applicerar man syran på det aktuella behandlings stället där det får ligga och verka i några minuter innan den fulla behandlingen börjar. När behandlingen påbörjas kan huden sticka eller svida men det är fullt normalt. Medan vid en TCA behandling applicerar man syran precis som AHA behandlingen.

Men här gör man det flertal gånger till man nått det önskvärda behandlings djupet, den här formen av kemisk peeling kan ge en brännande känsla mot huden.

 

Vad bör du tänka på vid en kemisk behandling?

Efter en kemisk peeling kan olika temporära effekter uppstå beroende på den form av kemisk peeling du har genomgått.

Ifall du har genomgått en AHA-peeling är det vanligt att huden börjar fjälla lätt och är smått rött de första dagarna. Men om du har genomgått en THC-peeling är det mer vanligt att huden svullnar och ibland bildas små så eller missfärgningar. Några dagar efter en THC-peeling brukar huden även här fjälla.

Du bör inte utsätta huden för för mycket solljus direkt efter behandlingen då huden är väldigt känslig efter en kemisk peeling, se därav till att använda dig av solskyddsfaktor då du ska vistas utomhus.

 

Varför bör du genomföra en kemisk peeling?

En kemisk peeling är perfekt för dig som önskar att djupt rengöra din hy några gånger om året. Kemisk peeling stockholm ger även ett nytt vackert lyster till din hy och kan även föryngra din hud. Det är den perfekta behandlingen för dig som vill förbättra akne eller ärr samt ojämna hudpigment. Det är även en effektiv behandling för åldersfläckar  och solfläckar samt solskadad hud.

Titta på vad våra kunder säger

Fakta

Ta tillfället att boka Kemisk peeling behandlingar til kampanjpriset, med up till  40% RABATT

Klicka på knappen och hitta en ledig tid som passar dig och spara tid