Skip to content

072 126 23 24   info@bellaline.se

Hannebergsgatan 22, Solna

Fett-och Cellulitreducering med Lipolaser

Många befinner sig i vad som kan uppfattas som en oövervinnerlig kamp mot fett och celluliter. Det är inte ovanligt att kroppens allra envisaste fettdepåer vägrar ge med sig trots ansträngningar med både kosthållning och träning. Känner du igen dig? Lipolaser fett- och cellulitreduceringsbehandling erbjuder ett icke-invasivt men effektivt sätt för dig motverka dessa besvär.

Vad är Lipolaser?

Lipolaser, eller laser lipolysis, är en minimalt invasiv fettreduceringsmetod som utnyttjar värme från laser av olika våglängder för att smälta bort kroppsfett. Till skillnad från en traditionell fettsugning, så är Lipolaser inte bara mindre riskfyllt, utan behandlingen har också en ytterligare fördel i form av dess förmåga att kicka igång hudens kollagenproduktion. Det är därför inte svårt att förstå varför Lipolaser är en av de oftast rekommenderade fettreduceringsbehandlingarna – både bland experter och personer som genomgått behandlingen.

Tusentals nöjda kunder garanterar resultaten av våra behandlingar

Det här kan inte vara en tillfällighet

Siffror

Kunder
BEHANDLIGAR
TJÄNSTER

Fett- och Cellulitreducering

Ta till vara på tillfället och boka Lipolaser behandling

Hur går en fett- och cellulitreduceringsbehandling med Lipolaser till?

LipolaserEn utbildad expert börjar med att placera plattor utrustade med laserdioder på kroppsdelen som klienten önskar behandla. Tekniken går ut på att energin som lasern utsöndrar penetrerar huden och hettar upp de underliggande fettcellerna. Det här orsakar skada i fettcellernas membran och leder till att innehållet spills ut. Innehållet, som består av vatten, triglycerider och fettsyror, tas sen automatiskt hand om av kroppen som återanvänder ”avfallet” till energi, eller transporterar ut det med hjälp av lymfsystemet. De tömda cellerna krymper således och det slutliga resultatet är en synligt mindre fettansamling i behandlingsområdet.

En återkommande fråga är om Lipolaserbehandlingen gör ont och svaret är – nej, fett- och cellulitreducering genom Lipolaser är smärtfritt. På Bella Line gör vi allt för att våra klienter ska känna sig både bekväma och trygga. Behandlingstiden beror självklart på området som ska behandlas, men ligger ofta kring 30 minuter. Vi rekommenderar alltid våra klienter att se denna halvtimme som en stund då de kan koppla bort vardagsstressen och lägga hundra procent fokus på sig själva.

Vilka kroppsområden kan behandlas med Lipolaser?

De vanligaste områdena att behandla med Lipolaser är följande:

  • Mage
  • Midja
  • Lår
  • Armar
  • Dubbelhaka

En Lipolaser behandling kan dock genomföras på de flesta fettdepåer. Har du en fråga om en specifik fettansamling på din kropp? Du är alltid välkommen att kontakta oss på Bella Line, vi hjälper dig hitta den bästa metoden för just dig.

Vilka resultat kan jag förvänta mig? Fungerar verkligen Lipolaser?

Det finns vetenskapliga studier som backar upp resultaten av Lipolaser – forskare har funnit att behandlade klienter förlorade en signifikant mängd fett i behandlingsområdet samt upplevde en åtstramande effekt i huden. Så svaret är – ja, Lipolaser fungerar verkligen.

En realistisk förväntning av Lipolaser är en synlig förminskning i fettdepån i behandlingsområdet, vilket resulterar i ett mer skulpterat utseende än innan behandlingen. Lipolaserns positiva inverkan på kollagenproduktionen innebär också en finare hudtextur och mer elastisk hudkvalité i behandlingsområdet. Eftersom kroppen tar hand om ”avfallet” som uppkommer under Lipolaserbehandlingen, kan maximala resultatet förväntas uppnås 6–12 veckor efter avslutad behandling.

Hur många Lipolaser behandlingar krävs för effektiva resultat?

Hur effektivt en klient reagerar på Lipolaser är väldigt individuellt. En del personer upplever synliga resultat redan efter en behandling, men för de flesta brukar det oftast krävas flera behandlingstillfällen för att uppnå målbilden de har ställt sig in på. En effektiv behandlingsplan brukar inkludera mellan 4 och 10 behandlingar, 1–2 gånger per vecka – beroende på individens situation.

Bella Lines specialister kan med klientens hjälp sätta upp en effektiv behandlingsplan, genom att analysera fettansamlingen, samt ta klientens målbild och önskemål i beaktande. Är du intresserad av att ta reda på om Lipolaser är rätt alternativ för just dig? Vi finns till för att hjälpa dig hitta behandlingsmetoden som passar din individuella situation – kontakta oss direkt genom vår hemsida.

Bieffekter av fett- och cellulitreducering genom Lipolaser

Lipolaser är en icke-invasiv fett- och cellulitreduceringsmetod och har på så sätt inga bestående bieffekter. Direkt efter en Lipolaserbehandling kan du uppleva svullnad, rodnad samt blåmärken i behandlingsområdet, men dessa bieffekter avtar för de flesta inom ett dygn. En del klienter upplever också en åtstramande känsla i behandlingsområdet, vilket är helt normalt.

Lipolasern kräver ingen egentlig återhämtning – du kan gå tillbaka till din vardag direkt efter behandlingen. Om du däremot känner oro över dina symptom kan du alltid kontakta Bella Line för rådgivning.

Efter behandlingen rekommenderas du också se över din kost och träning, samt se till att dricka ordentligt med vatten. Varför? Jo, eftersom det här kommer hjälpa lymfsystemet processa restprodukten, alltså det uttömda fettinnehållet, och du kan på sätt uppnå din målbild snabbare.

Eftersom Lipolaser inte förstör fettcellerna, utan tömmer dem på deras innehåll, finns det en risk att cellerna fylls med fett igen. Därför är det extremt viktigt att klienten inser vikten av att upprätthålla en hälsosam livsstil för att maximera resultaten av behandlingen.

Titta på vad våra kunder säger

Fakta

Fördelarna med Lipolaser

Det är ingen slump att Lipolaser blivit en så populär fett- och cellulitreduceringsmetod världen över. Några av de mest uppenbara fördelarna med Lipolaser som behandlingsmetod är att den är…

  • Icke-invasiv – Lipolaser är ett fantastiskt alternativ till kirurgiska ingrepp, såsom den klassiska fettsugningen, eftersom den är tryggare och innebär betydligt mindre risker.
  • Effektiv – vetenskapliga studier visar att Lipolaser är en effektiv metod för hälsosamma personer med envisa fettdepåer att drastiskt minska på dessa samt uppnå en fastare och mer elastisk hud.
  • Motverkar fett och celluliter samtidigt – med en del fettreduceringsmetoder krävs uppföljning med hudåtsramande behandlingar eftersom förlorad fettmassa kan resultera i hängig hud – Lipolasern reducerar däremot inte bara fett, utan boostar också kollagenproduktionen, vilket resulterar i en fastare och mer livfull hud.

Hur vet jag om Lipolaser passar mig?

Vissa fettdepåer är envisare än andra och kan vara utmanande att bli av med trots ansträngningar med kost och träning. Lipolaser är till för dig som besväras av ett överskott av fett i vissa specifika problemområden och vill uppnå ett naturligt skulpterat utseende. Lipolaser är liksom andra fettreduceringsbehandlingar alltså inte en effektiv metod för allmän viktnedgång.

Är du nyfiken på att veta om Lipolaser kan vara ett effektivt alternativ för just dig?

Om du är redo att bli av med envisa fettansamlingar på din kropp – då kan Lipolaser innebära ett enormt steg närmare din målbild. Konsultera våra specialister och boka din fettreducerande Lipolaser Behandling med Bella Line direkt på vår hemsida.

Ta tillfället att boka Lipolaser behandling

Klicka på knappen och hitta en ledig tid som passar dig och spara tid