Skip to content

072 126 23 24   info@bellaline.se

Hannebergsgatan 22, Solna

Cellulitreducering och huduppstramning med Radiofrekvens (RF)

Besväras du av hudfördjupningar som celluliter? Upplever du att din hud har blivit mer hängig än du önskar? Medan det för välmåendet är viktigt att förstå och acceptera att det är fullständigt normalt att huden förändras under olika stadier i livet, så finns det små medel man kan ta till för att ge huden nytt liv. Idag finns det både effektiva och icke-invasiva former av hudåtstramande och cellulitreducerande behandlingar som kan hjälpa dig återfå en hud som du känner dig bekväm i – en av dessa är vår populära Radiofrekvens (RF) behandling.

Vad är Radiofrekvens (RF)?

Radiofrekvens är en icke-invasiv fett- och cellulitreducerande behandling som tar sikte på normalt förekommande hudförändringar, som till exempel fördjupningar i form av celluliter samt föråldrad och hängig hud. Behandlingen får sin kraft från värmeenergi som appliceras och sänds in på varierande djup i vävnaden. Värmen uppmuntrar kollagenproduktionen, vilket i sin tur resulterar i en fastare och fylligare hud. Visste du att människan efter 25 års ålder når en punkt då mängden kollagen som bryts ner är större än vad som bildas?

Läs vidare för att få reda på hur Bella Line använder Radiofrekvens för att boosta kollagenproduktionen hos sina klienter.

Tusentals nöjda kunder garanterar resultaten av våra behandlingar

Det här kan inte vara en tillfällighet

Siffror

Kunder
BEHANDLIGAR
TJÄNSTER

Cellulitreducering och huduppstramning med Radiofrekvens (RF)

Ta till vara på tillfället och boka Radiofrekvens (RF) behandling

 

Hur fungerar en cellulitreducerande Radiofrekvens behandling?

Cellulitreducering och hudåtstramning med Radiofrekvens är en väldigt okomplicerad metod. Behandlingen börjar med att en jonladdad gel appliceras på huden i det önskade behandlingsområdet. En utbildad specialist använder sig sen av en handhållen applikator som utnyttjar Radiofrekvens teknologin för att värma upp de mellersta och undre hudlagren.  Den kontrollerade uppvärmningen har en positiv inverkan på hudens kollagenproduktion, vilket slutligen kommer innebära en fastare, jämnare, föryngrad, och mer livfull hud.

Den lätta massagen som behandlingen innebär förbättrar även blodcirkulationen samt stimulerar lymfsystemet, vilket alltså betyder att av kroppens dränering av avfallsprodukter, såsom döda fettceller, snabbas upp. Resultaten från behandlingen är inte direkta utan uppdagas successivt, inom en till tre månader.

Hur lång tid behandlingen tar beror mycket på storleken av området som ska behandlas, men i genomsnitt runt 30 minuter. Toleransen mot smärta är självklart individuell, men de flesta klienter uppfattar en behandling med Radiofrekvens som helt smärtfri. Det är däremot normalt att känna en värme i behandlingsområdet under själva proceduren.

På Bella Line är vi måna om att alla våra klienter ska känna sig både trygga och bekväma under hela behandlingens gång – du kan därför alltid vända dig till oss med dina orosmoment.

Vilka kroppsområden kan behandlas med Radiofrekvens?

Radiofrekvens är en metod som kan användas på nästintill hela kroppen. De allra vanligaste kroppsdelarna att behandla med Radiofrekvens är:

 • Lår
 • Rumpa
 • Ovanför knän
 • Vader
 • Mage
 • Midja
 • Överarmar

Om du har frågor om ett specifikt behandlingsområde är du varmt välkommen att kontakta Bella Line för konsultering.

Vilka resultat kan jag förvänta mig av Radiofrekvens?

Radiofrekvens är en ofta rekommenderad behandling för cellulitreducering, som hjälpt många kvinnor uppnå uppskattade resultat.

Radiofrekvens kan bidra till att:

 • Reducera celluliter
 • Göra hängig hud fastare, slätare och mer åtstramad
 • Minska synligheten av fina linjer och rynkor
 • Öka elasticitet, spänst, och lyster i huden
 • Jämna ut hudtonen
 • Konturera kroppen

Radiofrekvens (RF)Många klienter ser synliga resultat redan efter en första behandling. För att uppnå tillfredsställande resultat i enlighet med förväntningar, kan det dock krävas en handfull fler behandlingar. Eftersom resultaten varierar från person till person är det svårt att säga exakt hur många behandlingstillfällen som kommer behövas. Vanligtvis rekommenderas en behandlingsplan med mellan 4 och 10 tillfällen, en gång i veckan, beroende på området du önskar behandla samt din vision.

Radiofrekvensbehandlingar kan också kombineras med Cavitation-ultraljud för att uppnå maximala resultat. Skillnaden mellan Radiofrekvens och Cavitation är att den förstnämnda jobbar med hudens utseende medan den andra reducerar fett. Båda behandlingarna är dock icke-invasiva och passar bra i kombination med varandra för att uppnå en skulpterad kropp. Du kan läsa mer om Cavitation här på Bella Lines hemsida, eller kontakta oss för att skapa en individuell behandlingsplan med metoder som passar just dig och din målbild.

Bieffekter av Radiofrekvens

Radiofrekvens är en icke-invasiv behandlingsmetod och kräver ingen återhämtningsperiod. Det är möjligt att återgå till vanliga sysslor direkt efter behandlingen. En del klienter upplever bieffekter i form av svullnad, rodnad, och/eller blåmärken i behandlingsområdet. Oftast är dessa dock försvunna inom ett dygn efter behandlingen. Om du känner oro över dina symptom ber vi dig genast kontakta Bella Line för konsultation.

Ett annat symptom av behandlingen är att huden blir extra känslig mot solen – därför är det viktigt att vara noggrann med appliceringen av solkrämen efter avslutad behandling.

Titta på vad våra kunder säger

Fakta

Fördelarna med Radiofrekvens

Det finns många olika cellulitreducerande behandlingsmetoder där ute och det är svårt at säga vilken av dem är absolut bäst. Följande lista ger däremot en översiktlig bild av fördelarna med just Radiofrekvens:

 • Effektivt med fina resultat
 • Icke-invasivt och tryggt
 • Fungerar för alla hudtyper
 • Ingen utdragen återhämtningsperiod
 • Smärtfritt
 • Kan kombineras med fettreducerande behandlingar (t.ex. Cavitation)

Hur vet jag om Radiofrekvens passar mig?

Radiofrekvens passar de flesta hälsosamma personer som har hudåkommor de finner besvärande. Exempel på sådana är celluliter, bristningar, rynkor eller allmänt föråldrad och säckande hud. Behandlingen är speciellt populär bland kvinnor som varit med om en graviditet, viktnedgång, eller fettreduceringsbehandling. Med en hälsosam livsstil samt realistiska mål, kan Radiofrekvens hjälpa de flesta uppnå uppskattade resultat.

Personer som är gravida, ammar, eller har muskelsjukdomar, allvarliga hjärtfel, elektriska apparater såsom pacemaker, och/eller annan metall i behandlingsområdet ska inte genomgå en Radiofrekvensbehandling. Vi på Bella Line ber dig att informera oss om ditt hälsotillstånd – av säkerhetsskäl behandlar vi endast friska personer.

Låter Radiofrekvens som någonting för dig?

Radiofrekvens är ett passande alternativ för dig som vill reducera synligheten av celluliter samt öka hudens elasticitet på ett icke-invasivt och tryggt sätt. Har du funderingar kring behandlingen är du välkommen att vända dig till oss på Bella Line. Vi vill hjälpa dig hitta den rätta fett- och cellulitreduceringsmetoden för just dig.

Ställ dina frågor till våra specialister och boka en cellulitreducerande Radiofrekvens Behandling med Bella Line nu direkt på vår hemsida.

Ta tillfället och passa på att boka Radiofrekvens (RF) behandling

Klicka på knappen och hitta en ledig tid som passar dig och spara tid