Skip to content

072 126 23 24   info@bellaline.se

Hannebergsgatan 22, Solna

Fett- och Cellulitreducering med Cavitation Ultraljud

Många besväras av envisa fettansamlingar på sin kropp som de drömmer om att bli av med. Gör du det också? Då kan vår populära och välbeprövade behandlingsmetod Cavitation genom ultraljud (ultraljudslipolys) vara någonting för dig. Behandlingen är perfekt för den som vill tackla fett och celluliter samtidigt – utan onödiga risker.

Vad är Cavitation Ultraljud?

Cavitation Ultraljud – också känt under termerna Ultrasonic Cavitation, ultraljudslipolys, och Ultraljudskavitation – är en effektiv metod för reducering av fett och celluliter, vilken förlitar sig på ultraljudsteknologi som utnyttjar ljudvågor av en specifik frekvens. Behandlingsmetoden är ett passande alternativ för personer som önskar bli av med lokala fettdepåer på sin kropp, men inte vill genomgå en invasiv och riskfylld fettsugning.

Hur fungerar fett- och cellulitreducering med Cavitation Ultraljud?

Behandlingen börjar alltid med att en gel appliceras på behandlingsområdet. Därefter kommer en utbildad specialist att använda sig av en speciell ultraljudsstav som sänder ut ljudvågor av en noggrant specificerad frekvens. Frekvensen på 40KHz får fettcellerna att vibrera och ger upphov till små kaviteter mellan dem. Det höga trycket resulterar i att fettcellerna slutligen ”exploderar” och fettinnehållet läcker då ut. När cellernas innehåll hamnat utanför deras membran kommer kroppen automatiskt att se det som ”avfall” som den kan återanvända till energi. Resterna skjutsas därefter ut via lymfsystemet med tiden. Det här är varför maximala resultaten inte är synliga förrän ca. 6–12 veckor senare, när kroppen skjutsat ut allt fettinnehåll.

Behandlingstiden beror alltid på hur stort behandlingsområdet är, men brukar generellt ligga någonstans mellan 30 minuter och 1 timme. Under den här tiden kan klienten få en stund att slappna av, eftersom cavitation-Ultraljudsbehandlingen sällan upplevs som smärtsam. Bortsett från känslan av staven som glider runt över behandlingsområdet så känner vissa personer också av ett surrande i öronen eller tänderna från maskinen. Känsligare individer kan uppfatta detta som milt obehagligt, även om behandlingen i sig är helt ofarlig. Vi på Bella Line vill självfallet att du ska känna dig helt trygg under hela processen och du kan alltid vända dig till oss för stöd och försäkran.

Tusentals nöjda kunder garanterar resultaten av våra behandlingar

Det här kan inte vara en tillfällighet

Siffror

Kunder
BEHANDLIGAR
TJÄNSTER

Fett- och Cellulitreducering

Ta till vara på tillfället och boka Cavitation Ultraljud behandling

Vilka kroppsområden kan behandlas med Cavitation Ultraljud?

Vanliga behandlingsområden med Cavitation Ultraljud är:

  • Höfter
  • Lår
  • Mage
  • Armar
  • Ansikte
  • Nacke

En behandling med Cavitation kan dock genomföras på de flesta fettdepåer. Har du en fråga om en specifik fettansamling på din kropp? Du är alltid välkommen att kontakta oss på Bella Line, vi hjälper dig hitta den bästa metoden för just dig.

Vilka resultat kan jag förvänta mig? Fungerar verkligen Cavitation Ultraljud?

Cavitation Ultraljud Cavitation Ultraljud är en fettreduceringsmetod som fått överväldigande positiv respons – både från personer som genomgått behandlingen såväl som behandlingskliniker. Det du kan förvänta dig av behandlingen är en synlig förminskad fettansamling, samt ett naturligt skulpterat resultat i det behandlade området.

En del klienter upplever synliga resultat redan efter en första behandling med Cavitation.

För att uppnå en önskvärd fett- och cellulitreducering krävs däremot oftast ett flertal behandlingstillfällen. Rekommendationen ligger generellt kring 6 till 10 behandlingar, med exempelvis 1 veckas mellanrum. Behandlingsplanerna är dock väldigt individuella och varierar mycket från person till person.

Cavitation kan också kombineras med Radiofrekvens (RF) som är en hudåtstramande och cellulitreducerande behandling. RF rekommenderas specifikt för dess förmåga att öka hudens kollagenproduktion, vilket är något som kan vara önskvärt i samband med en Cavitation för att få en fastare hudstruktur i det fettreducerade kroppsområdet. Bella Lines specialister kan hjälpa dig med en personlig behandlingsplan baserat på just ditt utgångsläge och målbild – du kan kontakta oss direkt här genom vår hemsida.

Att tänka på efter en fett- och cellulitreducering genom Cavitation Ultraljud

Det finns en risk för att du kommer uppleva milda bieffekter efter en Cavitation behandling. Dessa inkluderar blåmärken, rodnad, och svullnad i behandlingsområdet, samt huvudvärk.

Det finns indikationer på att ett minskat kolhydratintag dagen innan och dagen efter ett behandlingstillfälle kan förbättra resultaten av en Cavitation Ultraljudsbehandling – det här är dock inget krav. Du ombeds även alltid dricka ordentligt med vatten för att hjälpa kroppens lymfsystem transportera ut ”avfallet” som uppkommit som resultat av behandlingen. I övrigt ska kan du återgå till dina vardagsaktiviteter direkt efter behandlingstillfället.

Resultaten av behandlingen kommer inte att vara synliga direkt efter behandlingen, eftersom det tar tid för kroppen att konsumera och eliminera fettinnehållet som lösgjorts från behandlingsområdet. Det maximala resultatet förväntas vara uppnått 6 till 12 veckor efter avslutad behandling. En rekommendation för att optimera de långsiktiga resultaten är att upprätthålla en hälsosam livsstil både under pågående och efter behandlingsplanens fullbordande.

Vad är skillnaden mellan Cavitation och Radiofrekvens?

Det kan vara en tröttsam upplevelse att navigera sig genom djungeln av olika fett- och cellulitreduceringsbehandlingar. Ibland är det också svårt att förstå skillnaden mellan dessa. Skillnaderna mellan Cavitation och Radiofrekvens är:

  • Teknologin
  • Funktionen
  • Behandlingsområdena
  • Frekvensen

Den stora skillnaden är sammanfattningsvis att Cavitation Ultraljud använder sig av en bevisat effektiv teknologi som möjliggör nedbrytning av oönskade fettansamlingar, medan Radiofrekvens är en behandling som utnyttjar värmeenergi för att strama till, konturera och förfina huden. De är båda icke-invasiva och trygga behandlingar som kan komplettera varandra i en behandlingsplan. Om du är nyfiken på att kombinera metoderna är du välkommen att konsultera oss på Bella Line för att sätta upp en optimal behandlingsplan som passar just dig.

Titta på vad våra kunder säger

Fakta

Hur vet jag om Radiofrekvens passar mig?

Cavitation Ultraljudsbehandlingen är en passande behandlingsmetod för de flesta friska personer som är redo att bli av med de envisaste av fettdepåer. Cavitation är däremot inte en behandling som kan ersätta en hälsosam livsstil eller användas som en viktnedgångsmetod. Behandlingen ger alltid bäst resultat i samband med en hälsosam kosthållning samt träning.

Personer som lider av njur- och leversjukdomar, diabetes, tumörsjukdomar, tar blodförtunnande mediciner, har förhöjda kolesterolvärden, pacemaker, är gravida eller ammar bör inte genomgå en Cavitation-behandling. Vi på Bella Line ber dig informera oss om ditt hälsotillstånd – vi behandlar av säkerhets skäl endast friska personer.

Är du intresserad av att ta reda på om Cavitation-Ultraljud är behandlingsmetoden för dig?

Lokala fettansamlingar som aldrig ger med sig? Celluliter och bristningar som besvärar? Då kan Cavitation Ultraljud vara behandlingsmetoden som hjälper dig tackla båda problemen samtidigt. Konsultera våra specialister och boka din fett- och cellulitreducerande Cavitation Ultraljud behandling med Bella Line direkt på vår hemsida.

Ta tillfället och passa på att boka Cavitation Ultraljud behandling

Klicka på knappen och hitta en ledig tid som passar dig och spara tid