Skip to content

072 126 23 24   info@bellaline.se

Hannebergsgatan 22, Solna

 

Bella Line Mikronedling behandling

 

MicroneedlingVill du ha en ung och vacker hy och vara helt rynkfri? Eller vill du ha len och vacker hy med mycket lyster? Kanske gillar du att vara sminkfri och vill uppnå den ultimata perfekta huden?

Då har jag den perfekta lösningen för dig, Bella Line Mikronedling. 

Microneedling anses vara en av de mest effektiva behandlingarna för anti age och stimulerar även celltillväxt i huden.

Med Microneedling får du många positiva långvariga effekter såsom att bygga upp och ge en fylligare hud. Huden blir även fastare slätare direkt efter behandlingen.  Microneedling ger dig en ny lyster i huden och ger en slät och fin, nästan helt acne fri, hud.

Boka din Bella Line Mikronedling behandling i  Stockholm nu på våran hemsida.

Tusentals nöjda kunder garanterar resultaten av våra behandlingar

Det här kan inte vara en tillfällighet

Siffror

Kunder
BEHANDLIGAR
TJÄNSTER

Mikronedling dermapen

Ta till vara på tillfället och boka Mikronedling dermapen till kampanjpris på 862kr (ordinarie pris 1595 kr).

Hur går microneedling till och vad bör du tänka på innan och efter behandlingen?

 

Vad är Microneedling?

Microneedling dermapen är en avancerad behandling med målet att öka hudens produktion av av kollagen. Behandlingen stimulerar celltillväxten samt som det stärker motståndskraften i huden och ger i slutändan långvariga och fina resultat efter behandlingen.

 

Hur går Microneedling till?
microneedling ansiktsbehandlig
microneedling ansiktsbehandlig

Microneedling är en relativt snabb behandling som endast tar ca 5-10 minuter att genomföra. Om man dock vill nå det optimala resultatet bör man genomgå behandlingen ca 5-6 gånger med 4-6 veckors  mellanrum. Majoriteten av tiden ser man mer långvariga och synliga resultat efter 3-6 stycken behandlingar.

En Microneedling behandling går till på det sättet att man använder sig utav 12 stycken sterila engångsnålar som tillsammans skapar ca 1400 mikrokanaler i sekunden ned i din hud med hjälp av en dermapen. Den här dermapen ger en form av stimulation på kollagen av huden vilket i sin tur ger en mer elastiskt hy. micro kanalerna som nålarna bildar gör det även möjligt att placera olika aktiva ämnen i hyn som ger huden det lyster och perfektion man vill ha.

 

Vad bör jag tänka på?

Innan du utför en microneedling behandling finns det några saker du bör tänka på. Innan en behandling bör du inte sola, svettas, träna eller bada bastu dagarna innan behandlingen då det öppnar upp porerna. Du bör även undvika brännskador på ansiktet innan behandlingen och inte bära smink innan din microneedling utförs. Om du tar blodförtunnande bör du undvika dem 72 timmar innan behandlingen och om du inte får gå utan dem bör du vänta med behandlingen tills du inte behöver ta tabletterna. Mer information blir given till dig innan du ska utföra en microneedling behandling angående vad du bör undvika och tänka på.

 

Efter behandlingen är det bra att veta att din hy kommer vara väldigt röd och svullen de första dagarna men det kommer att gå över efter några dagar. Du bör även försöka att inte röra vid ditt ansikte för mycket efter behandlingen på grund av bakterier. Under de närmaste 6-12 månader kommer din hud att börja förbättras och tillslut nå sin fulla lyster efter behandlingar. Se även till att använda alla produkter som du ska och när du ska för bästa resultat och minskning av infektionsrisk. 

Titta på vad våra kunder säger

Fakta

Ta tillfället att boka Mikronedling dermapen behandlingar til kampanjpriset, med up till  40% RABATT

Klicka på knappen och hitta en ledig tid som passar dig och spara tid