Dermapen Microneedling – Två kvinnor berättar om sina upplevelser

År 1995 uppfanns först microneedling. Syftet med behandlingen var att behandla ärr och man använde nålar för att stimulera kollagen. Nu, 25 år senare, använder vi oss fortfarande av samma teknik – men verktygen har utvecklats och blivit en bra bit mer sofistikerade. Behandlingen har även slagit igenom i Sverige; det finns många kliniker som erbjuder Dermapen i Stockholm, Göteborg och andra städer. Behandlingen är nu bättre än någonsin och man kan göra en mycket mer precis behandling specifikt anpassad efter individuella behov.

 

Är Dermapen och Microneedling samma sak?

Dermapen microneedlingMicroneedling är själva behandlingen där man stimulerar kollagen med hjälp av små nålar. Dermapen är ett nytt, bättre sätt att utföra microneedling. Dermapen Microneedling är en typ av avancerad microneedling där man kan anpassa och reglera nåldjupet beroende på vad för resultat man vill uppnå och var och vad man behandlar. Detta gör Dermapen Microneedling till en mycket säker behandling som kan användas även på känslig hud.

 

Vad är Dermapen 4?

Dermapen 4 är den senaste och bästa versionen av Dermapen. Förbättrad från Dermapen 3 så erbjuder Dermapen 4 en ännu snabbare, säkrare och smidigare behandling än någonsin förut. Dermapen 4 använder sig av 16 stycken små nålar och ett anpassningsbart djup upp till 3 mm, så även djupare ärr kan behandlas säkert. Hastigheten kan nå upp till 120 varv i sekunden, och finns i 4 olika lägen.

 

När ser man resultat från Dermapen behandling?

Man brukar oftast behandlas 3-6 gånger med ungefär 4 till 6 veckor emellan. Ofta ser du resultat redan ett par veckor efter första behandlingen, men resultatet kommer även gradvis behandling efter behandling. Hur snabbt du ser resultat beror också på din individuella hud och dess specifika problem. Men oroa dig inte, om det tar 3 behandlingar tills du kan se synlig förbättring så är det heller inte alls ovanligt.

Framgångshistorier

Det finns många liv som har blivit ändrade av den här behandlingen, och en del väljer att skriva om sina upplevelser. Här har vi 2 berättelser från kvinnor som provat behandlingen och berättar om hur det kändes och hur resultaten blev.

Titta på vad våra kunder säger

Fakta

 

Jessis upplevelse med Dermapen

 

DermapenJessi var inte ovan vid ansiktsbehandlingar, utan hon bloggar om skönhet och älskar att prova olika nya teknologier. Så det var inte så konstigt att hon hoppade på trenden och bokade en microneedling behandling. 

Den förutbestämda dagen kom och det var dags för Jessi att få sin första Dermapen microneedling behandling. Hon tvättade ansiktet rent från smink och gick till kliniken. Behandlingen började och hon fick bedövningskräm applicerat på ansiktet. “Jag vet inte om du någonsin fått ditt ansikte bedövat, men det kändes lite konstigt”, tycker Jessi. När ansiktet blivit bedövat började själva microneedlingen. “Verktyget som användes såg ut som en stor penna så man ser inte själva nålarna. För det mesta kändes det som ett kittlande eller milt kliande. Efteråt fick jag en lugnande mask och till sist en helande kräm och sedan var den första behandlingen klar.”

Jessi hade provat microneedling mest som ett experiment, men hon var mycket nöjd med resultatet efteråt och anser att behandlingen helt klart är värt det.

“Allt som allt skulle jag absolut rekommendera att alla provar microneedling. Efter bara en enda behandling så hade de fina linjerna runt min mun och mina ögon i stort sett försvunnit. Så klart varierar resultat för varje person beroende på ditt hudproblem. Jag gick ju bara för att prova och var häpnad över hur väl den bekämpade linjerna i mitt ansikte. Jag kan bara tänka mig vad flertal behandlingar skulle göra! ”

Tusentals nöjda kunder garanterar resultaten av våra behandlingar

Det här kan inte vara en tillfällighet

Siffror

Kunder
BEHANDLIGAR
TJÄNSTER

Ta tillfället och passa på att boka Mikronedling dermapen behandling til kampanjpriset, med up till  40% RABATT

Klicka på knappen och hitta en ledig tid som passar dig och spara tid

 

 

Christinas drömbröllop

 

Dermapen microneedlingChristina Pai skulle gifta sig – men hon kunde inte koncentrera sig på glädjen av det hela, utan var distraherad. “Så fort jag blev förlovad började jag tänka på min hud”, berättar hon. “Jag kunde bara se alla ärr jag hade fått från år av akne.” Hon visste att hon ville göra något för sin hud innan hon gifte sig. Fem månader innan bröllopet gick Christina till sin dermatolog för att hitta alternativ. Hon trodde att laser skulle vara svaret, men hon blev istället rekommenderad att prova Dermapen Microneedling. Hon var nöjd över att höra att det skulle bli billigare, men behandlingen skrämde henne lite.

“Jag var nervös. Jag hade aldrig gjort något sånt här på mitt ansikte förut. En penna med nålar, över hela ansiktet. Det lät läskigt, men alla som jobbade på min dermatologs kontor hade fått behandlingen och de berättade alla om hur det hade hjälpt dem. En del sa att om några veckor skulle jag vara som besatt med behandlingen.”

Hon var hoppfull om den första sessionen men fortfarande nervös när dagen hade kommit. Men hon fick sitt ansikte bedövat och behandlingen började. Hon upptäckte snart att det inte var så farligt, eller alls smärtsamt. “Själva microneedlingen kändes mer som en kittling. Den enda gången jag kände ett tydligare petande var när det skedde på aktiv akne men det gjorde ändå inte ont.”

Efter den första behandlingen fortsatte Christina att få behandlingen en gång per månad inför sitt bröllop. Och hon blev kär i resultatet.

Microneedling är definitivt det bästa

“Microneedling är definitivt det bästa jag någonsin gjort för min hud—och jag har provat mängder med saker. Jag önskar bara att jag hade startat behandlingarna tidigare och vart mer regelbunden med dem. Det blev svårt för jag och min nyblivna man flyttade längre bort från kliniken. Men jag märker ändå en skillnad i hudtonen och är mycket bekvämare med att gå utan smink, något jag aldrig tidigare gjort i hela mitt liv. Skillnaden mellan hur osäker jag kände mig då och hur fri jag känner mig nu är fantastisk. Och vad det gäller mitt bröllop så oroade jag mig inte alls över min hud, tack vare månaderna av behandlingar. Jag kände mig bara lycklig!”

Om man inte provat en behandling förut kan det kännas lite tveksamt att ta det första steget och boka en behandling. Det första steget kan kännas obekvämt, men ibland behöver man kliva ut ur sin komfortzon och göra något modigt. Kom bara ihåg att Dermapen är testat, snabbt och säkert. Vare sig microneedling är något för dig eller inte beror på hur du känner om din hud, och om du känner dig osäker över din hud är det dags att du gör något åt det och vinner tillbaka ditt självförtroende. Du förtjänar det!