Skip to content

072 126 23 24   info@bellaline.se

Hannebergsgatan 22, Solna

Effektiv hydrodermabrasion för en förfinad hudkvalite

Allt om HydraFacial ansiktsbehandling

HydraFacial är en av de mest omtalade hudbehandlingarna på grund av dess innovativa teknologi som möjliggör behandling av flera hudbekymmer samtidigt. Uppskattad världen över – för dess effektiva djuprengörande och återfuktande förmåga som transformerar din hy redan efter en behandling är HydraFacial en varm rekommendation för alla som längtar efter lyster.

Fortsätt läsa för att ta reda på mer om HydraFacial ansiktsbehandling och hur den kan hjälpa just dig.

Tusentals nöjda kunder garanterar resultaten av våra behandlingar

Det här kan inte vara en tillfällighet

Siffror

Kunder
BEHANDLIGAR
TJÄNSTER

HydraFacial ansiktsbehandling

Ta till vara på tillfället och boka HydraFacial aniktsbehandling

 

Vad är HydraFacial ansiktsbehandling?

HydraFacial är en icke-invasiv behandlingsmetod som är designad för att detoxa och förnya huden. Ansiktsbehandlingen klassas som hydrodermabrasion, vilket definieras som en metod som kombinerar tillförsel av medicinska produkter med kemisk exfoliering.

Det som gör HydraFacial behandlingen unik är att den använder sig av en patenterad vortex teknologi. Vortex betyder i enklare termer en rotationsrörelse i likhet med en virvel. Tack vare den här teknologin är det möjligt att avlägsna orenheter bortom ytskikten av huden samt effektivt återfukta och erbjuda huden näring på djupet.

HydraFacial levererar omedelbara resultat som du kan både se och känna redan efter en behandling. Vid kontinuerlig behandling kan du uppleva slående förbättringar i hudkvalitén, såsom reducerad synlighet av fina linjer och mörka fläckar (t.ex. hyperpigmentation och akneärr), samt en finare hudtextur och jämnare hudton.

Varför välja HydraFacial?

Många önskar sig en jämnare och klarare hud, men är samtidigt inte intresserade av att genomgå en smärtsam behandling och utdragen återhämtningsperiod. Det är därför inte svårt att förstå varför HydraFacial har kommit att bli en så populär behandlingsmetod. HydraFacial behandlingen är resultatrik mot ett stort antal hudåkommor. 

Så vilka effekter har HydraFacial ansiktsbehandling på huden? Jo, HydraFacial ansiktsbehandling kan hjälpa dig med att:

 • Reducera fina linjer och rynkor
 • Öka hudens elasticitet och fasthet
 • Jämna ut och ge en klarare hudton
 • Förbättra hudens textur
 • Minska synlighet av hyperpigmentation
 • Förnya solskadad och föråldrad hud
 • Hjälpa mot oljig, tilltäppt och aknebenägen hud
 • Minska förstorade porer

Som uppfattas av namnet på behandlingen är HydraFacial även en effektiv metod för att återfukta huden. Detta beror på den extensiva rengöringen som ingår i behandlingen – efter att huden är tömd på orenheter kommer den att vara extremt mottaglig för vårdande produkter. I det här skedet av HydraFacial behandlingen tillförs därför ett serum av värdefull näring som restaurerar och skyddar huden. Det slutliga resultatet är en mjuk och förfinad hud som skiner av livfullt lyster.

Fördelarna med HydraFacial ansiktsbehandling

Fördelarna med HydraFacial ansiktsbehandling är många, men några av dem är:

 • Passar alla hudtyper
 • Effektiv, trygg, och icke-invasiv
 • Kräver ingen återhämtningsperiod
 • Synliga resultat efter första behandling
 • Huden både ser och känns förfriskad
 • Drastiskt förminskade hudproblem vid regelbunden behandling
 • Kompatibel med din personliga skönhetsrutin
 • Passar både kvinnor och män

Med anledning av de omedelbara resultaten väljer många att göra HydraFacial behandlingen i samband med större tillställningar såsom bröllop, födelsedagsfester, och andra speciella tillfällen.

Hur går en HydraFacial ansiktsbehandling till?

Bella Lines HydraFacial är en omfattande men icke-invasiv ansiktsbehandling som består av följande steg:

 1. Rengöring av ansiktet – Syftet med det första steget är att förbereda och ge din hud optimala förutsättningar för att svara så effektivt som möjligt på behandlingen. En rengöring appliceras och jobbas in i huden för att mjukgöra och avlägsna orenheter från hudens ytskikt. De döda hudcellerna sköljs bort.
 2. Hydrodermabrasion med applikator – Efter att de ytligaste lagren av huden rengjorts tar vi siktet på mer besvärliga orenheter. Hydradermabrasion-applikatorn används för att massera, mjuka upp, och lösgöra smuts som finns djupt nedbäddade i dina porer. Med andra ord – ett kraftfullt vakuum som utnyttjar vortex teknologi används för att exfoliera och suga upp orenheterna i din hud (med H20).
 3. Hydrodermabrasion med applikator – Föregående steg upprepas men med en näringsrik meso-terapeutisk produkt.
 4. Ultrasonic skin scrubber – En applikator som avger soniska vibrationer förs långsamt över din hud och exfolierar dess ytskikt. Det här steget öppnar upp porer, ökar hudens upptagningsförmåga av produkter, reducerar pigmentering, samt boostar hudens kollagenproduktion.
 5. ”Oxygen jet peel” – En trycktvätt används för att djuprengöra huden med hjälp av salin och syre, vilket resulterar i en hydrerad, exfolierad, och förfriskad hy.
 6. Hydro dermabrasion med applikator – Tredje steget upprepas.
 7. Ultraljudskavitation – Ultraljudsvågorna skapar små kaviteter mellan fettcellerna under din hud vilket får dem att ”sprängas”, varefter det tömda innehållet naturligt förs bort med kroppens lymfsystem. Det här steget bidrar således till ett mer skulpterat ansikte, samt en klarare och föryngrad hud, utan rodnad eller irritation.
 8. Radiofrekvens – Elektriska impulser sänds in i din hud för att stimulera kollagenproduktionen, vilket gör hängig hud fastare, ökar elasticiteten, samt kan bidra till mindre synliga ärr, bruna fläckar, och fina linjer.
 9. Gelmask – Appliceras för att ge huden en chans att lugna ner och återhämta sig efter de föregående stegen.
 10. Cold hammer” – En så kallad ”kyl-värme-hammare” används. Varför? – Jo, kylan hjälper sen till att reducera rynkor och fina linjer, samt mjukgöra hyn.
 11. Reparerande kräm – De djuprengjorda porerna möjliggör i sista steget en omfattande återfuktning och näringstillförsel för huden. En magisk kräm appliceras på din hud och förser huden med antioxidanter, potenta peptider och hyaluronsyra som reparerar, skyddar, och återfuktar huden på djupet. Din hud är i detta skede mycket mottaglig för krämen vilket effektiviserar dess verkan.

En HydraFacial tar cirka 90 minuter och du kan återgå till dagliga rutiner direkt efter behandlingen.

Hur känns en HydraFacial behandling?

En av de vanligaste frågorna är om en HydraFacial ansiktsbehandling gör ont – och svaret är nej. Samtidigt är påståenden om att HydraFacial behandlingen känns lika avslappnande som en massage att aningen tänja på sanningen.

HydraFacial apparaten som används under behandlingen är en stor maskin med olika tillägg som surrar, suger, och snurrar – den är som du kanske förstår således inte helt tystlåten.  Som tidigare förklarat består applikatorn av ett munstycke som byts ut och ställs om mellan de olika stegen av behandlingen. Ingen av delarna brukar upplevas som rentav smärtsamma eller obehagliga, men vissa steg känns oftast mer avslappnande än andra.

Orsaken till varför många ändå beskriver HydraFacial behandlingen som avslappnande, kan vara tillfredsställelsen som uppkommer i samband med fysiska känslan av behandlingen, samt vetskapen att huden genomgår en noggrann och grundlig rengöring samt återfuktning.

Titta på vad våra kunder säger

Fakta

Vad du kan förvänta dig efter en HydraFacial behandling

 

HydraFacial behandlingen är icke-invasiv och innebär att du inte behöver genomgå någon återhämtningstid – du kan återgå till dina vardagsaktiviteter direkt efter behandlingen.

Du rekommenderas hålla din hy hydrerad, använda milda hudvårdsprodukter och undvika aknekrämer minst ett dygn efter behandlingen. Du bör också vara noggrann med appliceringen av solkräm, eftersom huden kan vara mer känslig mot solen under veckorna som följer behandlingen.

Resultaten som du kan förvänta dig av en HydraFacial ansiktsbehandling är en synligt finare hudkvalité, samt en lyster i hudtonen som många klienter beskriver att de inte upplevt tidigare. Antalet behandlingar som behövs beror på svårighetsgraden av dina hudproblem och dina förväntningar på resultatet. Konsultera din hudterapeut för en personlig behandlingsplan.

 

En behandling för alla

 

HydraFacial behandlingar kan utföras på de flesta hudtyper, inklusive de med känsligare hud. Det här är mycket tack vare att behandlingen kan optimeras enligt klientens specifika hud. Exempelvis kan intensiteten på exfolieringen justeras samt syrorna lämnas på ansiktet under ett kortare eller längre tidsintervall. Hudvårdsexperten som utför behandlingen kommer med din hjälp analysera din hud och avgöra dess unika behov.

Personer med utslag, solbränd hud, eller rosacea bör avstå från ansiktsbehandlingar som HydraFacial, på grund av risken för ökad irritation i huden.

 

Låter HydraFacial ansiktsbehandling som någonting för dig?

 

Unna dig själv och din hud lite kärlek och omtanke – boka en tid för en HydraFacial ansiktsbehandling med oss på Bella Line i Stockholm nu direkt. Vi svarar på alla dina frågor och guidar dig till rätt behandling för just din hud. Klicka här för att komma till vår bokningssida.

 

Ta tillfället att boka Permanent makeup ögonbryn til kampanjpriset, med up till  40% RABATT

Klicka på knappen och hitta en ledig tid som passar dig och spara tid