Skip to content

072 126 23 24   info@bellaline.se

Hannebergsgatan 22, Solna

Permanent makeup eyeliner

Första gången man träffar en ny person sägs det att ögonen är de som ger intryck. Och om du älskar eyeliner och vill framhäva dina ögon är en eyeliner tatuering perfekt för dig. Du kanske spenderar hela morgonen med att försöka få till en perfekt eyeliner och har ingen tid för något annat. Med en tatuering sparar du den extra tiden på morgonen du behöver för att komma i tid till jobbet eller skolan, eller för att kunna sova ut allt medan du har ditt drömutseende. Eyeliner tar även slut snabbt och kostar mycket, tänk om du kunde spara dem pengarna istället. Så om du är trött på att behöva spendera pengar och tid på att sminka dig varje morgon har jag en lösning för dig, eyeliner tatuering.

Tusentals nöjda kunder garanterar resultaten av våra behandlingar

Det här kan inte vara en tillfällighet

Siffror

Kunder
BEHANDLIGAR
TJÄNSTER

Permanent makeup eyeliner

Ta till vara på tillfället och boka Permanent makeup eyeliner till kampanjpris på 1200 kr.

Vad är en eyeliner tatuering?

En eyeliner tatuering är en kosmetisk tatuering som hjälper dig att framhäva dina ögon och ger dig ditt drömutseende. Du bestämmer själv form och utseende samt färg på eyelinern och efter behandlingen lämnar du med ett nytt och flexibelt utseende. Du sparar även mycket pengar då du kan lägga undan din eyeliner penna i flera års tid.

Hur går det till?

Du får först och främst bestämma vilken färg du vill ha på din tatuering, därefter får du bedövning. En linje där du vill ha din tatuering målas sedan ut, det kan vara en tjock eller tunn, med eller utan vinge, det är helt upp till dig och vad du föredrar. Behandlingen utförs med en maskin och varier beroende på önskemål.

Läkning

Efter ungefär 10 dagar bör din eyeliner tatuering ha läkt helt. Under läkningstiden bör du undvika kontaktlinser. Färga inte dina fransar under minst 2 dagars tid efter behandlingen. Dina ögon kan vara svullna ca 1-5 dagar efter behandlingen men det bör försvinna efteråt. Pilla inte på eyelinern och undvik sol medan de läker. Eyeliner tatuering håller ca 3-5 års tid.

Risker

Det finns alltid risker med kosmetiska tatueringar, i detta fallet är risken stor att du inte blir nöjd om du inte är tillräckligt delaktig. Därför är det viktigt att säga till ifall du inte gillar formen på eyelinern som målas ut innan behandlingen eller färgen.

Är det farligt?

Nej det är inte farligt. Risken att nålen hamnar för nära ögat eller liknande är extremt liten och inget du som kund behöver oroa dig för. Alla färger är gjorda för att användas runt ögonen och steriliserade.

Titta på vad våra kunder säger

Fakta

Ta tillfället att boka Permanent makeup ögonbryn til kampanjpriset, med up till  40% RABATT

Klicka på knappen och hitta en ledig tid som passar dig och spara tid