Vad är Hydrafacial ansiktsbehandling och varför är den så populär?

Hydrafacial behandling, även ibland känd som Aquafacial. Du har troligen hört om den eftersom det talas om den som en mirakelbehandling. Många påstår att det är den bästa behandlingen som finns där ute. Så vad är den stora grejen egentligen? Fortsätt läsa för att lära dig om teknologin bakom behandlingen, vad folk säger och om den här behandlingen är något för dig.

Hydrafacial – den allomfattande behandlingen för alla

Hydrafacial ansiktsbehandling Under de senaste åren så har Hydrafacial gjort ett väldigt namn för sig själv som en i stort sett perfekt ansiktsbehandling. I början användes hydrafacial mest av kändisar men idag är den även använd av vem som helst i allmänheten som vill ha felfri hud. Och desto mer folk som provar den, ju snabbare sprids ryktet om dess imponerande resultat.

Jess Ann Kirby bloggar om skönhet och hälsa och i ett blogginlägg ger hon sin ärliga åsikt om hydrafacial ansiktsbehandling. Hon berättar att hon egentligen hade planerat att boka en annan typ av ansiktsbehandling men var ny till hudvård så det blev inte vad hon hade tänkt. “Men efter behandlingen var jag förvånad över hur bra min hud kändes och såg ut. Den var återfuktat, lysande och kändes så ren och uppfräschad. Jag började att bara få Hydrafacial behandlingar istället för vanliga spabehandlingar eftersom skillnaden för min hud var så stor”, skriver hon.

Och Jess är långt ifrån den enda skönhetsbloggaren som delat sin upplevelse av hydrafacial med världen.

Kelly Whalen berättar om sin positiva upplevelse med långverkande resultat. “Jag såg enorm förbättring i hur återfuktad min hud var och en märkbar skillnad i utseendet av porer. Mest av allt kändes huden mjuk. Nu, två veckor senare, känns min hud jättebra och ser bra ut med.” Och det slutar inte där.

“Jag använde inte smink på fyra dagar efter ansiktsbehandlingen för ärligt talat behövde jag det inte”, berättar bloggaren Rebecca.

I stort sett alla som provat behandlingen verkar mer än älska den och det finns hundratals 5-stjärniga recensioner på olika kliniker världen runt. Så vad är det som gör behandlingen så effektiv?

Titta på vad våra kunder säger

Fakta

 

Varför är Hydrafacial så effektivt?

Hydrafacial är en sådan framstående behandling främst för att den är otroligt allsidig; inte bara gör den rent eller återfuktar din hud, utan behandlingen tar verkligen hand om ditt ansiktes ömtåliga hud från a till o. Detta görs genom att följa vissa steg som ser till att alla behandlingsområden tas tass med.

De olika stegen i proceduren

 • Rengöring & exfoliering: Huden rengörs grundligt, allt eventuellt smink tas bort och det gamla lagret av huden avlägsnas.
 • Kemisk peeling: En peeling hjälper till att lossa på och upplösa kvarliggande smuts. All yttre gammal hud och uppbyggnad av smuts och talg är nu borta och porerna är redo för extrahering.
 • Portömning & återfuktning: Smuts och annat som blockerar porerna extraheras på ett smärtfritt sätt som inte orsakar någon risk för ärrbildning. Samtidigt vårdas huden med återfuktande krämer.
 • Beskyddande & omhändertagande: Huden blir genomsyrad med antioxidanter och peptider som ger dig ett glow och förebygger hudproblem. Eftersom allt som blockerar porerna har tagits bort är serumen särskilt effektiva och kan sjunka djupt in i huden och verka till full potential.

Trots att behandlingen låter som om den skulle vara ganska komplicerad så tar den inte alls lång tid att utföra (ofta så lite som en halvtimme) och resultatet är omedelbart. Till skillnad från många andra grundliga behandlingar så är huden heller inte irriterad efter och ingen återhämtningsperiod krävs.

 

Verktyget bakom Hydrafacial behandlingen

 

Under en hydrafacial behandling används den senaste teknologin i form av ett speciellt utvecklat verktyg som är utformad för att kunna ta hand om huden utan att skada den.

Traditionella metoden vs Hydrafacial behandlingen

Denna maskin används under mer än ett steg i proceduren, och man byter ut munstycket för att det ska passa olika användningsområden. Vid portömningen används ett verktyg utvecklat specifikt för att extrahera pormaskar och smuts utan oönskade sidoeffekter. Verktyget är som en liten dammsugare som liksom suger ut föroreningar, utan att riskera att skada huden eller vara smärtsamt. Inte bara ger det överlägsna resultat, men proceduren går dessutom mycket snabbare än den traditionella metoden som utförs för hand.

Den för in återfuktande serums fyllda med antioxidanter och kollagen djupt in i huden som hjälper att lugna och återhämta den. Eftersom serumet förs såpas ordentligt in i huden absorberas det bättre och huden kan dra mer nytta av det än vid vanlig applicering.

Tusentals nöjda kunder garanterar resultaten av våra behandlingar

Det här kan inte vara en tillfällighet

Siffror

Kunder
BEHANDLIGAR
TJÄNSTER

Vad som skiljer Hydrafacial från Hydradermabrasion

Hydradermabrasion är en behandling som använder kristaller eller diamant för att slipa bort det yttersta lagret av hud och använder samtidigt en vätska som städar bort smuts. För vissa hudtyper kan hydradermabrasion vara för grov och orsaka irritation. Dermabrasion är bara ett steg i hydrafacial som är mycket mer omfattande än så. Hydrafacial använder en unik formula av flertal steg för att exfoliera, portömma, återfukta och ge näring åt huden som åstadkommer resultat endast hydradermabrasion helt enkelt inte kan uppnå.

För vem passar Hydrafacial behandlingen?

Hydrafacial behandlingen

Denna ansiktsbehandling passar verkligen vem som helst. Vare sig du har matt, trött hud som behöver fräschas upp, lider av acne och tilltäppta porer eller har synliga rynkor och letar efter en behandling som hjälper med hudföryngring så är HydraFacial behandlingen alldeles utmärkt för att förbättra din hud. Den är idealisk för alla hudtyper och hudfärger och är mycket effektivt för att förbättra den allmänna hudhälsan samt motverka existerande tillstånd. En Hydrafacial behandling är fördelaktig för alla typer av problem, inklusive:

 • Fina linjer och rynkor.
 • Förstorade porer.
 • Ojämn hudstruktur.
 • Missfärgningar och ojämn hudton.
 • Trött, matt och glanslös hud.
 • Känslig hud och rodnad.
 • Tilltäppta porer, pormaskar och whiteheads.
 • Fet hud och acne

Hydrafacial revolutionerar ansiktsbehandlingar för alla som vill prova den. Den skonsamma men ändå grundliga behandlingen som fungerar för alla olika typer av hud och problem kan dessutom anpassas för att ta itu ännu bättre med var kunds specifika behov så att resultatet blir häpnadsväckande varje gång. Behandlingen är en perfekt “reset” för din hud så du kan känna dig bekväm i din nya och hälsosammare hud!

Ta tillfället att boka HydraFacial ansiktsbehandling

Klicka på knappen och hitta en ledig tid som passar dig och spara tid