Microblading 3d ögonbryn

den mest populära metoden av permanent makeup

 

Det sägs att ögonen är fönstret in i din själ. Tänk då vad ögonbrynen betyder för ditt utseende. Ögonbrynen kan göra din stil helt perfekt men de kan också förstöra den helt. Därför är det viktigt att du har perfekta ögonbryn som du är nöjd med. Men de flesta är inte helt nöjda med sina ögonbryn; man tycker att de är för tunna eller för ljusa. Detta gör att man inte är helt nöjd med sin stil men man vet inte hur man ska lösa det.

Man försöker fixa till dem men det är svårt. Jag vet hur det känns och därför erbjuder jag er nu en lösning. Ett sätt att fixa perfekta ögonbryn med Microblading – 3d bryn. Låt mig förklara.

Vad är Microblading 3d bryn?

 

Microblading 3d brynMicroblading 3d bryn är ett sätt att ge dig bättre ögonbryn. Det är en tatuering som kommer få dina ögonbryn att se helt annorlunda ut. Du kan få dem att se ut precis som du vill. Vill du ha dem tjockare eller tunnare? Inga problem med microblading 3d bryn. Denna metod från Japan har hjälp människor att få bättre ögonbryn i flera år och nu är det din tur.

Du förlorar inget på att testa för att färgen kommer gå ur efter några år. Så om du vill ha perfekta ögonbryn är 3d bryn metoden för dig. Men många som funderar på att testa låter bli på grund av gamla fördomar som inte alls stämmer längre. Låt mig därför förklara för dig varför ingen av dem stämmer längre.

Titta på vad våra kunder säger

Fakta

Fördomar om microblading 3d bryn:

Det är farligt:

Jag är glad att kunna meddela att 3d bryn är fullkomligt säkert. Många är rädda för att färgen som används så vara giftig men så är inte fallet. Färgen är helt fria från alla cancerframkallande ämnen, tungmetaller och gifter. Detta gör att behandlingen är fullkomligt säkert och inte skadlig på något sätt.

Det gör ont:

Nej. Du kommer i princip inte känna någon smärta medans du genomgår 3d bryn. Du får en bedövningskräm vilket gör att du inte kommer känna någon större smärta över huvud taget. För i tiden gjorde de ont men nu har man börjat använda sig av effektiva bedövningssalvor så det kommer på sin höjd kännas som att noppa brynen.

Resultatet blir inte bra:

Glöm de gamla grågröna brynen som inte ser det minsta bra ut. Nu har tekniken gått framåt så mycket att det är svårt att skilja på 3d bryn och naturliga bryn. Tekniken har gjort stora framsteg så att behandlingen går smidigt och enkelt samt att resultatet blir bra. Innan behandlingen går man igenom vad som kommer hända och hur brynen kommer att se ut. Självklart lyssnar vi på dina önskemål, det är trotsallt ditt bryn som vi ska fixa. Så glöm bort allt det där om att resultaten inte blir bra för det är inget annat än en gammal myt.

Det är permanent:

En annan anledning till varför folk undviker microblading 3d bryn är för att de tror att det är permanent så om de inte är nöjda med resultatet kommer de vara fast med det för resten av sina liv. Detta stämmer inte. 3D bryn är inte som en tatuering utan färgen går ur efter ungefär tre år. Det betyder att om du inte är nöjd med resultatet kommer du bara behöva sminka över det i ungefär tre år. Sedan är dina bryn normala igen.

Dessa fördomar är den största anledningen till varför folk undviker att genomgå 3d bryns behandlingen och ingen av dem stämmer. Det är bara myter som lever kvar från när tekniken var ny och resultaten inte blev särskilt bra. Anledningen till varför folk tror att det är permanent är för att det är en s.k. kosmisk tatuering. Detta får folk att tro att det är permanent som en tatuering.

Hur fungerar microblading 3d bryn:

Microblading3D bryn och vanliga tatueringar har många likheter. I båda använder man en specialfärg direkt på huden. Den senaste tekniken tillåter de som utför 3d bryns behandlingen att måla ditt ögonbrynen hårstrå för hårstrå i lätt oordning för att skapa ett naturligt resultat. Man använder en speciella verktyg som är specialgjord för ändamålet och du får som sagt bedövningssalva för att det inte ska göra ont.

Tusentals nöjda kunder garanterar resultaten av våra behandlingar

Det här kan inte vara en tillfällighet

Siffror

Kunder
BEHANDLIGAR
TJÄNSTER

 

Varför ska du använda microblading 3d bryn?

 

MicrobladingFördelarna med 3d bryn är många.

Om du genomgår någon form av kemoterapi

så kan det vara ett väldigt bra sätt att få ögonbryn. Är du inte nöjd med dina ögonbryn så kan detta hjälpa dig. I nuläget så är bryn i stort fokus och det kommer de vara även i framtiden. Det första man lägger märka till när man möter en ny person är nämligen ansiktet. Därför är det viktigt att du har snygga ögonbryn som du är nöjd med och det kan 3d bryn hjälpa dig med.Om ögonen är fönstret till själen så är ögonbrynen fönsterramen och alla vet att fönstret inte är komplett utan en ram.

En annan anledning är att du kanske är allergisk mot smink?

3d bryn kommer få dina ögonbryn att se bättre ut utan smink vilket enligt mig är en enorm fördel. Innan många går utanför dörren så känner de att de måste sminka sig för att se presentabla ut. Med hjälp av 3d bryn behövs inte det och du sparar därför otroligt mycket tid som du kan sedan spendera på annat. Dessutom kommer du att spara pengar. Om du genomgår behandlingen så kommer färgen att sitta kvar i ett antal år vilket betyder att du under den tiden inte behöver något smink.

Hur mycket spenderar du på smink om året?

Säkerligen mycket mer än vad 3d bryn kommer att kosta dig. Dessa anledningar är varför 3d bryn definitivt är den bästa lösningen för alla som inte är helt nöjda med sina bryn.

3D bryn är vår populäraste behandling och vi har hundratals nöjda kunder. Detta betyder att du inte har någon anledningen till att vara orolig. Behandlingen är smärtfri och resultatet blir bra. Denna behandling har funnits i flera år och den har därför blivit förbättrad under flera år. Nu är därför den perfekta tidpunkten för att genomgå 3d bryn och äntligen få dem där perfekt ögonbrynen som du alltid har velat ha.

Så vad väntar du på? Boka tid redan idag!

Ta tillfället att boka Microblading 3D ögonbryn til kampanjpriset, med up till  40% RABATT

Klicka på knappen och hitta en ledig tid som passar dig och spara tid