Fettförbränning och Bygg muskler

 

Teslasculpt är en icke-kirurgisk behandling som hjälper till med fettförbränning och bygg muskler . Med hjälp av det kan man tona magområdet, armarna och skinkorna. Utöver det är den också CE-märkt. Som Emslim, Emfitness, Emsculpt är Teslasculpt  en HI-EMT (High-Intensity Electromagnetic Trainer).

Inom plastikkirurgi finns det inga brister på tillgängliga behandlingar oavsett vilken kroppsdel man vill förändra och minst inte när det gäller fettreducerande och kroppsskulpteringsbehandlingar. Man kan dock känna en viss osäkerhet och rädsla när man ska in i operationsrummet för att genomgå en fettreducerande behandling. Rädslan kan man dock glömma bort med Teslasculpt.

Dessa behandlingar används bland annat av Hollywoodstjärnan Kim Kardashian och andra i syfte att ta bort fettlagret runt musklerna samt för att framhäva, förstärka och bygga upp musklerna. Det är alltså ett smärtfritt och icke-kirurgiskt sätt definiera magmusklerna, lyfta skinkorna samt bränna fettet.

 

Vad är Tesla Sculpt?

HuvudmålområdeLikt Emslim, Emfitness, Emsculpt är Tesla Sculpt utrustning som använder sig av HI-FEM (High Energy Focused Electromagnetic Wave) för att tona kroppen samt eliminera kroppsfettet. De första två bokstäverna E och M syftar på teknologin bakom behandlingen, det vill säga elektromagnetisk. Utrustningen använder sig av elektromagnetisk energi och resulterar i en likadan muskelreaktion som vid träning. Det som skiljer sig mellan träning och Teslasculpt är att denna behandling gör att musklerna i behandlingsområdet kontraherar sig i avsevärt högre grad än de gör vid träning. Behandlingen leder till det som kallas för supramaximala muskelkontraktioner vilket innebär att det framkallar nästan 20 000 muskelkontraktioner på 30 minuter. Detta alltså motsvarar ungefär 20 000 situps. Vilken tycker du låter bättre?

När musklerna utsätts för sådana starka supramaximala muskelkontraktioner väljer de att anpassa sig genom att svara med en kraftig ombyggnad av de inre musklerna. Detta leder till det önskade slutresultatet, det vill säga fettförbränning och muskeluppbyggnad. Efter denna revolutionerande upptäckt har det aldrig varit enklare att uppnå den kroppskulpterade kroppen man alltid har önskat sig.

Titta på vad våra kunder säger

Fakta

Hur är Teslasculpt annorlunda från andra fettborttagning procedurer?

Den stora skillnaden mellan Teslasculpt och andra fettborttagning procedurer är att dessa behandlingar har varit revolutionerande för många som söker en kroppskulpterad kropp. Ingen annan fettborttagning procedur jobbar på samma sätt som behandlingen gör. Andra fettborttagningsprocedurer kan innebära att man kirurgiskt tar bort fettet medan Teslasculpt är en HI-EMT som arbetar genom att förbränna fettlagret och bygga upp musklerna. Kalorierna från fettlagret går till musklerna i det fallet för att förstärka dem mot kontraktionerna och de extrema förhållanden som Teslasculpt framkallar med hjälp av HI-FEM.

Hur lång tid tar denna behandling?

För perfekta resultat rekommenderas att patienter har sex 30-minuterspass under en 3-veckorsperiod var andra till tredje dag. Efter 6-8 veckor rekommenderas patienten att genomgå två ytterligare pass.

Vem passar behandlingen?

Denna behandling är passande för smala personer som utsöker extra definition i buken och en lyft i skinkorna. Om personen finner en viss svårighet med att anstränga sig med fysisk aktivitet för att åstadkomma detta, kan de vända sig till kroppskulpterande behandlingar.

Personer med mycket kroppsfett kommer inte gynnas av behandlingen lika mycket eftersom man inte kommer märka av en stor skillnad med Emsculpt.

Precis som Hollywoodstjärnan Drew Barrymore gjorde kan många andra kvinnor vända sig till Emsculpt ungefär 6 månader efter förlossning för att förstärka magmuskulaturen samt tona sina muskler. Maskinen har dessutom varit till stor hjälp för idrottare och patienter som har med hjälp av Teslasculpt återhämtat sig efter idrottsskador. Maskinen är alltså ett snabbt sätt för dem att återhämta och förstärka sina muskler som försvagats på grund av skada.

Personer med metall, någon slags elektronik implanterad i kroppen eller patienter med en historia av komplicerade muskelproblem är Emsculpt, Emslim. Teslasculpt eller Emfitness inte lämpliga. Metaller kan störa teknologin bakom HI-EMT då de använder sig av HI-FEM. Detta tyder inte på att de har en bristfällig säkerhetsnivå utan precis som andra elektriska enheter och säkra sjukhusutrustningar som MRI, kan en patient med metallimplantat inte vara runt dessa utrustningar då det magnetiska fältet störs.

Tusentals nöjda kunder garanterar resultaten av våra behandlingar

Det här kan inte vara en tillfällighet

Siffror

Kunder
BEHANDLIGAR
TJÄNSTER

Ta tillfället och passa på att boka Tesla Sculpt behandling til kampanjpriset, med up till  50% RABATT

Klicka på knappen och hitta en ledig tid som passar dig och spara tid

 

Vilka resultat kommer man se efter Denna behandling?

De flesta patienter kan känna fasthet i sina muskler redan innan de kan se det faktiska resultatet. Resultatet kan ses mellan 4-6 veckor från den första behandlingen och det kan komma att förbättras under en 6-månadersperiod.

Kliniska studier har utförts genom användandet av etablerade utvärderingsmetoder, inklusive MRI, CT, ultraljud samt histologi. Resultaten visade en fettminskning på ungefär 19%, 16% muskeltillväxt, minskning på 4,4 cm runt midjan samt att 96% av patienterna var nöjda med sina resultat efter att ha genomgått behandlingen.

Hur länge håller resultatet?

emsculpt-Kliniska-resultatHur länge resultatet håller efter avslutad behandling är väldigt individuellt och beror på patientens livsstil. Om patienten håller en aktiv livsstil med regelbunden träning samt en nyttig och hälsosam kost kan resultatet hållas under långa perioder utan att behöva återkomma till kliniken för ytterligare behandlingspass.

Däremot finns det andra patienter som inte har en aktiv livsstil. En sådan livsstil innebär att patienten behöver återvända till kliniken för fler behandlingspass för att behålla resultaten.

Anledningen till varför en aktiv livsstil räcker för att behålla musklerna beror på att man naturligt och regelbundet tränar och tonar sina muskler. Om musklerna inte tränas regelbundet kommer muskelmassan minska av naturliga skäl. Dessutom kommer fettet långsamt komma tillbaka och bilda ett fettlager över musklerna som följd av en ohälsosam kost. Detta betyder alltså att om man vill att resultaten håller längre måste man träna sina muskler med hjälp av Teslasculpt. Däremot är dessa besök inte lika frekventa som besöken i den första behandlingsperioden. Beroende på patientens livsstil och önskade kroppsutseende kan det kraftigt variera från en gång om året till en gång om månaden.

Vilka är de potentiella biverkningar av Tesla sculpt?

En av biverkningarna kan vara att man bland annat upplever att behandlingsområdet är lite ömt efter behandlingen. I väldigt sällsynta fall har patienter upplevt en stark trötthet som att de hade avslutat ett ansträngande träningspass. Detta är dock sällsynt eftersom Teslasculpt går ut på att rensa mjölksyrauppbyggnaden i musklerna. Mjölksyra är en substans som produceras i kroppen under träningspass vilket i sin tur leder till träningsvärk. Genom en rensning av mjölksyrauppbyggnaden bör patienten inte i vanliga fall uppleva trötthet eller träningsvärk efter den vanliga 30-minuterspass. Alltså efter ett 30-minuterspass bör patienten kunna återuppta sina vardagliga aktiviteter omedelbart.