Varför är BB glow den mest populära ansiktsbehandlingen just nu?

Vad är ditt val: flytande pulver, BB-kräm eller mikronedling BB-serum (BB glow semi-permanent ansiktsbehandling)?

 

För inte så länge sedan kunde nästan ingen kvinna föreställa sig sitt liv utan två kosmetiska produkter – fuktgivande krämer och flytande pulver. Hydrerande krämer, som grund för hudvård och flytande pulver som skydd för all oregelbunden hud. Idag, efter framväxten av en serie avancerade skönhetsprodukter, kan vi säga att flytande pulver har blivit något av det förflutna.

 

Flytande pulver

bb creamMedan Liquid Powder nästan alltid är en välkänd produkt, har BB Creams bara under dom senaste åren vunnit marknaden och har på grund av sina multifunktionella fördelar snabbt blivit en av de mest eftertraktade skönhetsprodukterna världen över.

 

 

BB-kräm

bb creamKortfattat är det en magisk uppfinning som sparar både tid och pengar, samt ger alla fördelar från solskyddsmedel, serum, fuktgivande krämer och sminkbaserade grundämnen i en produkt. Den är idealisk för dem som gillar det naturliga utseendet eftersom BB-kräm ger exakt denna naturliga skönhet och glöd i huden, men samtidigt lyser huden och döljer oegentligheter.

 

 

 

Vad betyder förkortningen BB?

Förkortning BB betecknar Blemish Balm, som i översättning betyder balsam för oegentligheter.

 

Var kom BB Cream ut?

På grund av sin stora popularitet i Korea är det vanligt att få BB krämer från Sydkorea. Dock är BB-krämens ursprung från Tyskland där dermatologen Dr. Christine Schrammek utvecklade en produkt för att ge patienterna efter behandling med laser tillräcklig vård och dölja rodnad.

 

Vad används BB cream för?

BB krämer har en multifunktionell roll. De hydratiserar, och kan därför även ersätta dagvårdskräm, de agerar på ett korrigerande sätt, döljer oegentligheter och rodnad på huden, balanserar huden samt skyddar huden från skadliga UV-strålar. Det finns BB krämer som innehåller både anti-ålder och läkande egenskaper.

 

Med alla dess fördelar, som vi redan har nämnt, såsom UV-skydd, är BB-kräm bättre än flytande pulver, främst på grund av att det inte täpper till porer, överväldigar oegentligheter, rynkor och fina linjer. Din hud kommer att se naturlig ut, frisk och glänsande!

 

Varför är BB krämer så populära?

BB-krämer är kända som allt-i-ett, hudvårdskräm med hydrerande egenskaper och väldigt ofta anti-ålderseffekt, korrigeringsmedel, SPF-skyddskräm och skydd mot yttre påverkan. Så det sparar både tid och pengar samt ger ett naturligt utseende och skönhet.

 

BB glow ansiktsbehandlingen

bb glow ansiktsbehandling

Jag tror att vi alla kollektivt kan säga att det har varit en tid där vi önskade att vi bara skulle vakna med felfri hud varje morgon. Men vi är mänskliga och vi har saker som mörka cirklar under ögonen, röda fläckar, akne ärr (listan kan fortsätta och fortsätta) för att täcka upp.

Så vad har vi gjort till en rutin varje morgon? Vi vaknar, tvättar ansikte och applicera vår favorit BB-kräm för att hjälpa till att täcka dessa saker. Det blir en del av ditt liv. Men vad händer om du inte behövde göra allt detta på morgonen längre? Vad hade hänt om du hade haft något som permanent kunde göra detta och ta bort all detta uppsnyggning på morgonen?

Din önskan är nu en möjlighet. Den senaste skönhetsutvecklingen är kvinnor som genom microneedling applicerar BB serum – kräm i huden för en mer permanent glöd.

Semi-permanent förfarande

BB glow ansiktsbehandlingen är ett semi-permanent förfarande och det tar 3-5 behandlingar att släta över felaktigheter och låter dig se ut som om du har ett lätt lager smink. Vill man få ett långvarigt resultat till 6–12 månader beror på hud typ rekommenderas upprepande procedurer.

Micronedlingbehandling

microneedlingFörfarandet fungerar precis som din typiska micronedlingbehandling där BB-serum levereras med hjälp av en Microneedling pen och sterila NANO-nålar över huden. Det är ett utmärkt sätt att öka hudens produktion av kollagen och elastin.

I det här fallet, istället för att nålarna injicerar något som ett linjärt utjämnande serum eller vitaminer, applicerar dem smink en millimeter in i huden, som en tatuering för ditt ansikte. Dem kommer att bedöva ditt ansikte för behandlingen och hela proceduren tar ungefär två timmar.

BB Glow på Bella line

Bella LineKampen mot fina linjer, ojämn hudton och akneutbrott kan verka som en oändlig kamp, men det är det vi alla kämpar för. Ålder, hormoner, kost, UV-strålar och mer kan alla påverka vår hälsa och livskraft.

Att täcka upp fläckar och stora porer med smink är i bästa fall en kortsiktig lösning, men det är allt vi har känt till fram till nu. Om du är trött på att arbeta runt dina hudfel, kan det vara dags att kämpa tillbaka med en BB Glow ansiktsbehandling i Stockholm på Bella Line.

BB Glow ansiktsbehandlingar använder den senaste tekniken och vetenskapligt beprövade metoder och formuleringar för att förbättra dessa saker och mer.

 

Vad är en BB Glow ansiktsbehandling?

bb glow ansiktsbehandlingEn hudglödsbehandling är den senaste trenden inom hudvårdsteknik. Denna metod för hudvård är en populär behandling i Singapore och Korea, vilket ger fantastiska resultat och sprider sig just nu till hela värld.

BB Glow ansiktsbehandling är en intensiv hudbehandling som använder toppmodern teknik för att tränga in i huden. Denna penetration av dermapen stimulerar naturlig kollagenproduktion samt erbjuder en mängd andra fördelar.

Kollagen är ett naturligt protein som finns i hela kroppen, och det bidrar till att ge struktur, elasticitet och livskraft i huden. Tyvärr producerar din kropp mindre kollagen när du åldras, vilket i sin tur leder till rynkor och minskning av hudens elasticitet och fasthet.

Stimulerande kollagenproduktion kan förbättra hudens utseende och struktur och minska synligheten av fina linjer och rynkor snabbt, säkert och billigt.

BB Glow ansiktsbehandlingar förser även din hud med BB-serum, som är tillverkat av naturliga ingredienser. BB-serum appliceras med en Dermapen, som använder microneedles för att tränga in i huden. Microneedles är så små att de knappt känns, och behandlingen är extremt mild.

Hudglödbehandlingen förbättrar huden genom att öppna och rensa dina porer. Det ökar också tillväxten av nya hudceller, vilket gör din hud friskare och ljusare och minskar effekten av åldrande hudceller.

 

Vad kan man förvänta sig av en BB glow ansiktsbehandling?

Sätt dina förväntningar högt, den här behandlingen är utformad för att snabbt förbättra hudens utseende och känsla, med synliga förbättringar som ofta kan ses direkt efter din första hudglödsbehandling.

 

 

ansiktsbehandlingar

Några av de förbättringar du kanske märker är:

  •     Färre fräknar
  •     Ljusare, mer strålande hy
  •     En jämnare hudton
  •     Mindre hudfärgning
  •     Färre fina linjer och rynkor

En BB Glow ansiktsbehandling ger dig känsla av mer självsäkerhet för din hud.

Vilka är fördelarna med en BB glow ansiktsbehandling?

Den viktigaste fördelen med en hudglödbehandling är hur länge den varar. Efter BB glow ansiktsbehandling, kan behandlingsresultaten vara upp till fyra månader. Behandlingen är säker, och BB-serumet är fritt från parabener, dofter, alkohol och allergener.

Det finns ingen smärta eller väntetid med behandlingen, så du kan fortsätta med din vardag så snart du är klar. Du kommer att se resultat omedelbart, men serumet fortsätter också att fungera i två veckor efter din behandling. Många kunder upprepar behandlingen två eller tre gånger för att maximera effektiviteten.

 

Slutsatser

Bella LineOm du letar efter en säker, effektiv och långvarig lösning på dina hudproblem, kan en BB Glow ansiktsbehandling i Stockholm på Bella Line vara det rätta valet för dig.

Du kan återställa din huds ungdomsglöd, minska synligheten av akne ärr, fräknar och rynkor och framhäva din huds naturliga skönhet med denna icke-invasiva behandling.

Ring oss och kontakta oss idag. Vi vill gärna veta mer om dina mål och hur vi kan hjälpa dig att uppnå det utseende och känslan som du förtjänar.